facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sapori di Casa Mia

"cucina tipica pugliese"
Adres: Grande route 89 Grote baan 89 , Tournai 7530, BE
Telefoonnummer: 069 76 74 94
Stad: Tournai
Route: Grande route 89
Huisnummer: Grote baan 89
Postcode: 7530


Recensies
Heerlijk gegeten, zeer dunne pizza bodems en erg lekker. Tot se volgende keer ala ik in de buurt moet zijn.Eten: 5/5
Wij waren richting Aubechies en zijn hier gestopt om te eten. Een beetje lang maar alles is vers en heel lekker. Ik raad aan!
Zeer goede ervaring in dit etablissement, de Italiaanse gerechten zijn zeer goed uitgevoerd en smakelijk. We genoten van deze goede tijd op het terras ver van het lawaai en de barstende restaurants in het stadscentrum van Doornik. Vertrouwde en professionele service. Ik raad aan
We belden om een ​​tafel te reserveren, kwamen aan en werden hartelijk begroet. Onze tafel was goed gereserveerd en op een zeer goede locatie met een beetje decoratie. Grote keuze op het menu met echt heel betaalbare prijzen. We hebben heel goed gegeten, verse producten en voor de charcuterie plaat, ter plekke bereid. Ik beveel dit etablissement ten zeerste aan. De kleine achtergrondmuziek in Italiaanse kleuren brengt ons goed in deze sfeer van het land.
Zeer mooie plek.... Super aardige baas... Snelle bestelling... Snelle service.... Aangenaam ... Zeer aan te bevelen De pizza's vielen .... Dun deeg ... En hun tiramisu een traktatie.... Niet walgelijk... Licht... Lucht... Waar voor je geld niets om over te klagen.. We zullen teruggaan...
We hadden een geweldige avond en het personeel is erg vriendelijk met een familiale sfeer. Het nadeel is dat we lang hebben gewacht met eten omdat het druk was en de keuken druk was. Dit veroorzaakte zelfs eigenaardigheden met het personeel dat ons het dessertmenu aanbood toen we het gerecht nog niet hadden gehad! De keuken was goed, ook al vind ik de Italiaanse restaurants uiteindelijk een beetje in zoverre dat recepten op basis van pizza en deeg bij ons niet erg exotisch meer zijn.
Eten in voldoende hoeveelheid en van goede kwaliteit, ik heb spijt van te veel bediening, nee sorry, TE veel meer dan twee uur tussen de aankomst en de bediening van een gerecht afgezien van onze tafel, 2x twee personen en een keer drie personen. De setting komt niet overeen met een Italiaans restaurant, karaoke op een kwart van de kamer met RnB, een supermarktgedeelte bij de ingang. De pizza wordt anders genoemd, maar het deeg is zo dun als een Napolitaan. Zeer mooi aperitiefglas erg hebzuchtig, zalvend, mijn fruit was jammer genoeg bevroren.
Italië zoals wij , op het bord en ook bij de receptie. Een smakelijke maaltijd van voorgerecht tot nagerecht, stevige gerechten en een onberispelijke service, alles voor een heel redelijke prijs, met gepassioneerde uitleg van de eigenaar en arrangementen om ons te plezieren! We zullen teruggaan, dat is zeker Eten: 5/5
Een duik in de Italiaanse keuken keuken uit de regio Puglia. Een warm welkom, een explosie van smaken en verse producten. Alles wordt gedaan om je goed te voelen!!! Aarzel niet om daarheen te gaan, je zult komen en terugkomen. Het beste Italiaanse restaurant in de omgeving.
Zeer mooie gezellige omgeving, verse en heerlijke Italiaanse keuken. . Zeer vriendelijk, glimlachend en bekwaam personeel. . . Wij raden ogen gesloten aan. We zullen snel terugkomen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid