facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sapins des Ardennes

Sapins des Ardennes

Info

A

Adres: 202 route de Sart, 4970 Francorchamps, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 0478673039
Stad: Francorchamps
Route: 202 route de Sart
Postcode: 4970



op zoek naar gerelateerd: Pépinière Poncin
Recensies
Wij wonen in Brussel en kopen al bijna 40 jaar onze kerstboom bij de Kockelmanns... De kwaliteit en schoonheid van hun bomen is er elk jaar weer. Net als hun goede humeur en de goede prijzen die ze hanteren!
Super boom van zeer goede kwaliteit. Alle maten zijn voornamelijk beschikbaar in Norman. De bomen zijn zelfs goedkoper dan bij de brico type winkel. Voor 35 euro heb je een dennenboom van 2 meter hoog en ruim 1,70 meter breed, vers gekapt maximaal twee dagen die probleemloos tot eind januari meegaat. De mensen daar zijn uiterst vriendelijk en vriendelijk. De bomen worden bij aankoop maar één keer verpakt, dus niet zoals in andere winkels waar ze verpakt op pallets aankomen, ze worden uit- en weer ingepakt wanneer je ervoor gekozen hebt. Uiterst vers product.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid