facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sapiens-Sapiens

Info

Vente passionnée d'objets utiles, intemporels, esthétiques, humains et de grande qualité.

Geschiedenis

Vente passionnée d'objets utiles, intemporels, esthétiques, humains et de grande qualité.



"Droguerie moderne / Vente passionnée d'objets utiles, intemporels, esthétiques, humains et de grande qualité.Mercredi et jeudi : 13h - 18hVendredi & samedi : 11h - 18hEt 7J/7 sur notre E-shop !"
Adres: Rue du Pont 14 , Luik 4000, BE
Telefoonnummer: 04 266 59 60
Stad: Luik
Route: Rue du Pont 14
Postcode: 4000


Openingstijden

Woensdag: 12:00-15:00
Donderdag: 12:00-15:00
Vrijdag: 12:00-15:00
Zaterdag: 10:00-18:30
Zondag: 10:00-14:30


op zoek naar gerelateerd: homosapien wikipedia, uitgestorven mensenrassen, evolutie van de mens, h sapiens, ontstaan van de mens, eerste mens op aarde wikipedia, de ontwikkeling van de mens, evolutie mens tijdlijn
Recensies
Hier vindt u veel gebruiksvoorwerpen van uitstekende kwaliteit om uw huis, uw lichaam of uw bezittingen te onderhouden. Alles in een duurzame en ecologisch verantwoorde aanpak. De prijs weerspiegelt de kwaliteit van wat wordt aangeboden. Het team is warm, attent en zeer goed advies. Ik raad deze plek aan!
De beste selectie van objecten aangeboden door een paar liefhebbers die altijd de tijd nemen voor advies en kwaliteitsuitwisselingen. Hun deur passeren is onmiddellijk veroverd worden!
Een prachtige winkel waar je nooit met lege handen uitkomt! Tips en mooie bruikbare en duurzame voorwerpen!
Sapiens-Sapiens is een geweldige plek midden in het centrum van Luik. Een winkel waar je jezelf kunt uitrusten met duurzame, mooie en stijlvolle producten om tot het einde in je leven te blijven. Grote selectie van producten, goed advies en een warm welkom.
Het team kiest ervoor om kwalitatieve, duurzame en bruikbare producten te verkopen. Ze heeft altijd goed advies. De ontvangst is vriendelijk en professioneel. Aanbevelen.
Super service, mooie winkel met veel nuggets! We willen alles kopen
Kwalitatieve alledaagse voorwerpen, zowel praktisch als esthetisch, het tegenovergestelde van snel verouderde massaproductie, met zorg opgegraven en vergezeld van hun geschiedenis en het goede gebruiksadvies dat daarbij hoort.
Zeer goede klantenservice! De producten zijn van hoge kwaliteit. Ik kom met veel plezier terug!
Sapiens-Sapiens is een moderne drogisterij die veel kwaliteitsproducten aanbiedt voor het hele huis! De uitbater heette ons super welkom en nam zelfs de tijd om ons het concept van de winkel uit te leggen.
Geweldige plek, waar ze hun product kennen, zeer nuttige items in het dagelijks leven, ik ga er graag heen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid