facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SANSECO

SANSECO

Info

SANSECO bvba uw partner voor de aanleg van oprit, terras, afsluitingen en totaal projecten! Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.



"Tegel en Klinkerwerken SANSECO, voor een perfect afgewerkte oprit, terras of vloer!Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor uw project!"
Adres: Elisabeth Willemslaan 24, 3150 Wespelaar
Telefoonnummer: 0496953086
Stad: Wespelaar
Route: Elisabeth Willemslaan 24
Postcode: 3150


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Oprit klinkers, CARTEO, De Wolf-Herreman, Cartuyvels klinkerwerken
Recensies
We zijn tevreden over ons terras dat werd aangelegd door de firma Sanseco. Het resultaat is top, in lijn met wat we in gedachten hadden, nl. belgisch blauwsteen netjes omboord door kleiklinkers. Het oogt mooi in onze stadstuin. Sem en Sander hebben professioneel werk geleverd. Danku!
Sanseco legde onze oprit en terras aan. Het zijn efficiënte werkers die over het best mogelijke materiaal beschikken. Alles gebeurde goed doordacht en ze waren ook heel flexibel wat last minute veranderingen betreft. Topteam met topmentaliteit.Services: Afgraven en egaliseren
Bij familiebedrijf Sanseco vind je een vriendelijke en vlotte service met goede communicatie! Sanseco denkt mee over de uitvoering en de werken werden snel en correct uitgevoerd. Met andere woorden een top-eindresultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid