facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanne Umans

Sanne Umans

Info

Authentic & Soulful Ceremonies

Geschiedenis

Everyone
has
a story.
Let me
tell yours.

Ik geef stem aan wie sprakeloos is, van vreugde of ontroering. Voor de momenten die je de krop in de keel bezorgen. Die je ogen doen glinsteren. Die recht naar je hart gaan. Die de wereld heel even doet ophouden met draaien. Die het leven de moeite waard maken en de kostbaarheid toont van ons bestaan. Ze gebeuren je maar één keer, maar blijven je een leven lang bij.

Ik geef vorm aan die belangrijke momenten en creëer een hedendaagse en authentieke ceremonie volledig afgestemd op jullie eigenheid. Om even halt te houden en weer aansluiting te zoeken bij onszelf en bij onze geliefden.

Om wat in wezen écht belangrijk is tastbaar te maken.



"Het leven kunnen we niet bewaren, maar de verhalen wel.Quinta Essentia geeft stem aan wie sprakeloos is, van vreugde of van ontroering. Voor de momenten die je de krop in de keel bezorgen. Die je ogen doen glinsteren. Die recht naar je hart gaan. Die het leven de moeite waard maken en de kostbaarheid toont van ons bestaan. Ze gebeuren je maar één keer, maar blijven je een leven lang bij. Quinta Essentia geeft vorm aan die belangrijke momenten en creëert een hedendaagse en authentieke ceremonie, volledig afgestemd op jullie eigenheid. Om even halt te houden en weer aansluiting te zoeken bij onszelf en bij onze geliefden. Om wat in wezen écht belangrijk, is tastbaar te maken."
Adres:
Stad: Antwerp


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
I12 social innovation I12 social innovation 67 meter i12 social innovation is an IT-solutions firm that takes a human-centered approach to...
ALPHA ALPHA 97 meter RED&BLUE & BE5 ALPHA PORN STARS EVENT
LE ZOO LE ZOO 97 meter Super leuke uitje gepland voor mijn man in het weekend. Echter vindt ik de tickets we...
Myoo Myoo 119 meter Weinig volk gesjellig gratis inkom drank is wel pokke duur
T Leguitje T Leguitje 133 meter Gezellige pleisterplaats in het hartje van het "red light district".
LOGOS PC226 LOGOS PC226 158 meter
Argentijnse tango Estar bien v.z.w. Argentijnse tango Estar bien v.z.w. 181 meter Traditionele tango
Cirque D Anvers Cirque D Anvers 215 meter Introducing Cafe D'anvers brand new style on Saturdays in 2011..
Biomarkt Falconplein Biomarkt Falconplein 238 meter Een kleine wekelijkse biomarkt in het centrum van Antwerpen! Elke zondag bieden hier ...
Overveerlek Overveerlek 276 meter geen goesting om zelf te koken, toch zin in huisgemaakte kost? bel me en kom je potje...
De Zoltjes De Zoltjes 282 meter
Sunset beach Antwerp Sunset beach Antwerp 327 meter Top locatie, top cocktails, voetbal op een groot scherm, dagelijke top DJs en een cor...
LDV United LDV United 341 meter Leuke locatie
Tansaku Tansaku 344 meter Voor Shiatsu in Antwerpen "the place to be"
O'tentic O'tentic 402 meter
Lange Koe Lange Koe 411 meter
Felixarchief Felixarchief 414 meter Zeer interessante tentoonstelling over de vondsten van onder de Leien
Recensies
Sanne heeft van onze ceremonie en onze trouw een onvergetelijke dag gemaakt. Vanaf de start hadden we een enorm goed gevoel bij haar. Ze heeft ons verhaal gebracht zoals alleen zij dat kan, waar grappige en emotionele momenten elkaar feilloos in elkaar overvloeide. Daarnaast nam ze ook de praktische zaken van onze trouwdag op zich als ceremoniemeester waardoor we een hele dag konden genieten. Een absolute aanrader!!!
Sanne hielp ons om onze onvergetelijke dag naar een hoger niveau te tillen. Van bij aanvang was het een aangename samenwerking. De ontmoeting was warm en toegankelijk, we hadden meteen een goed gevoel bij haar. Sanne schetste helder hoe ze te werk ging gaan en liet ruimte voor al onze wensen. Voor ons was de ceremonie het allerbelangrijkste van de dag, dus de lat lag heel hoog! Maar, Sanne heeft onze verwachtingen ver overtroffen. Als we elke dag konden trouwen, kozen we keer op keer voor Sanne!
Sanne heeft ervoor gezorgd dat onze trouwceremonie de perfecte mix was van grappige, emotionele momenten en dit allemaal terwijl ons verhaal prachtig werd gebracht. Zelf ben ik persoonlijk niet geweldig met woorden voor een groep van mensen, en zelfs daarmee heeft ze ons perfect geholpen zodat mijn stressniveau minimaal was. Als je iemand zoekt om jouw uniek verhaal te vertellen ben je bij Sanne zeker aan het juiste adres! Twijfel geen seconde verder en neem maar snel contact op met haar!
Woorden schieten tekort om te beschrijven wat Sanne voor ons gedaan heeft, maar als ik er toch eentje moet kiezen, dan ga ik voor 'WAUW'. Niemand had onze ceremonie beter kunnen begeleiden en aan elkaar praten dan Sanne. Vanaf het allereerste contact dat we met haar hadden, voelde ik meteen dat het goed zat, dat Sanne iemand was die weet waar ze me bezig is. Ons verhaal was misschien niet het makkelijkste om te vertellen, maar ze heeft het fantastisch gedaan, met de perfecte verhouding tussen humor en romantiek, zonder te vervallen in clichés. We zijn nog steeds heel positief verrast over hoe ze onze gesprekken met haar heeft kunnen omvormen tot zo'n mooie teksten. Als iemand aan mij zou vragen wie ik aanraad om een huwelijksceremonie in goede banen te leiden, dan is er maar één naam: Quinta Essentia, Sanne.
Sanne heeft het afscheid verzorgd van mijn papa met wie ik een diepe zielsconnectie heb/had. Ze zei me dat een mooi afscheid geven ook helend en troostend kon werken. En effectief, zij heeft mijn eerste stappen in de verwerking mee helpen zetten. Dankzij Sanne hebben we de week naar de begrafenis toe vol moed en kracht 'overleefd'. We hebben samen het allermooiste afscheid gecreëerd dat uniek was in al zijn aspecten. Sanne heeft het verhaal op de meest pure manier verteld, de rauwe emoties gecombineerd met emoties van pure liefde. Ik kon het mij niet mooier inbeelden dan hoe het gegaan is. Ik zou haar aan iedereen aanraden, ze is gewoon een uniek in wat ze doet.
Sanne heeft ons verhaal in de mooiste woorden gebracht. De ceremonie was zonder twijfel het hoogtepunt van onze dag, en dat allemaal dankzij de professionaliteit en warmte van Sanne. Sanne is oprecht begaan met de personen wiens verhaal ze brengt en dat voel je onmiddellijk. Wat een topmadam - we hadden daar met niemand anders willen staan. Met een lach en een traan letterlijk waren wij - én de gasten - blown away.
Sanne neemt voldoende tijd om naar je verhaal te luisteren. Desnoods komt ze nog eens terug als de afgesproken tijd niet voldoende blijkt te zijn. Tijdens de ceremonie spreekt ze alsof ze de overledene al heel lang kent. Dit geeft, ondanks het immense verdriet dat je op dat moment hebt, een mooi warm gevoel. Zoals Sanne ben ik er nog niet veel tegengekomen. Dankjewel voor alles wat je voor onze familie hebt betekend.
Lieve Sanne, Vanaf de eerste moment dat je bij ons langs kwam, voelden we ons goed bij jou. Je voelde heel vertrouwd aan, waardoor onze babbels heel goed aanvoelden. Ook als we tussendoor vragen hadden, reageerde je meteen. Op onze trouw.... de ceremonie.... Wauw! Jij was zo een grote meerwaarde bij onze dag! We genoten van het luisteren naar je teksten: spontaan, vlot,.. Gewoonweg PRACHTIG! Jij beschreef op een aangename manier hoe onze relatie in elkaar zit! Ook onze familie was vol lof over je! We zijn enorm blij dat we dit gedaan hebben! We kunnen je iedereen aanraden! Doe zo verder! Liefs, Anke, Kevin en natuurlijk Mil en Flore :
Sanne heeft de ceremonie begeleid voor de uitvaart van mijn mama Rita Symons op 10 januari 2023. Ze heeft een speciaal talent en gave voor dit soort werk. Het startte met de tijd nemen voor mijn mama en haar leven te leren kennen doorheen persoonlijke gesprekken met verschillende mensen uit haar leven. Daarom wordt de inhoud van haar teksten erg accuraat, de stijl is levendig en erg mooie woordkeuzes en zinsnedes. De manier dat ze dit dan brengt tijdens de viering is ook bijzonder. Met veel aandacht en oogcontact voor en met het publiek, een juiste serene stijl met een vleugje lichtheid en een knipoogje humor enkel wanneer het past. Kortom, ze zorgde voor de juiste sfeer en warmte en bracht een waardig afscheid aan een ons zo dierbare persoon. Ik kan haar van harte aanbevelen, het voelt dat dit niet werken is voor haar maar wel passie en roeping. Een topper !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid