facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanne FM

Sanne FM

Info

Sanne FM brengt Nederlandstalige muziek uit Vlaanderen en Nederland. We zijn te beluisteren via pc, tablet, smartphone of internetradio via www.sannefm.be.

Geschiedenis

Sanne FM is ontstaan uit een groep ervaren radiomakers, die al jaren actief zijn in de radiowereld. Met pijn in het hart stelden zij vast dat het Vlaamse- en Nederlandse genre niet correct worden behandeld op de bestaande radiozenders.

Er is heel wat muziek gemaakt, luisteraars denken - als ze Nederlandstalige muziek horen - meteen aan schlagers, maar het Nederlandstalige genre heeft veel meer te bieden, gaande van kleinkunst, ambiance en schlager, belpop tot de hedendaagse Belgische en Nederlandstalige popmuziek, reggae, rap, ... en nog zo veel meer.

Sanne FM draait gemiddeld 75 % Vlaamse muziek, 15 % Nederlandse muziek en 10 % anderstalige muziek van artiesten uit België en Nederland. De nadruk ligt dus duidelijk op muziek van eigen bodem.

Sanne FM gaat vreemd is er dan weer voor anderstalige artiesten uit België en Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat alle parels van bij ons moeten gesteund worden in hun muziek.

• Alle artiesten die Nederlandstalig zingen mag. We verstaan onder Nederlandstalig de volgende talen: Vlaams, Hollands, Zuid-Afrikaans, Surinaams. Dus artiesten als Conny Francis, Semino Rossi, Steve Hofmeyr, ...mogen tevens de revue passeren.

• Alle artiesten die anderstalig zingen hebben ook een plaats bij Sanne FM. Zij worden hierna "Sanne FM gaat Vreemd" genoemd. Deze anderstalige nummers mogen zolang het van artiesten zijn die uit België en Nederland zijn. Artiesten als Belle Perez, Lee Towers, Milk Inc, BZN, ... zijn van harte welkom.

Meer info via www.sannefm.be

Adres:
Telefoonnummer: 0494/503517
Stad: Ranst


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid