facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanitec Wichelen

Sanitec Wichelen

Info

Sanitec bvba - www.sanitec-bvba.be

Geschiedenis

Sanitec & Saniteam
Groot- en kleinhandel in sanitair met een luxe toonzaal van 1000m².
Met eigen plaatsingsdienst, gespecialiseerd in het renoveren van complete badkamers!

SaniCenter
In onze doe-het-zelf vindt u alles voor uw badkamer, jacuzzi en zwembad!

Kom langs en vraag gratis uw prijsofferte aan!

Volg onze zondagopeningen op facebook.

Adres: Elsbrug 1, 9260 Wichelen
Telefoonnummer: 052/42 43 57
Stad: Wichelen
Route: Elsbrug 1
Postcode: 9260


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Aquazure Wichelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lettershop - Wichelen Lettershop - Wichelen 824 meter Oa : Drukwerk..Auto bedrukkingen..Car wrap.. Kledij..Stickers..Beletteringen.. Relati...
T Kruidenpotje T Kruidenpotje 2 km Zeer vriendelijke bediening, klein maar grote keuze in Natuurvoeding
Recensies
Een dik half jaar geleden besloten we een nieuwe badkamer te plaatsen. Van bij de zoektocht naar de geschikte indeling, tot de plaatsing van het laatste vijsje kregen wij een heel goede service. Heel vriendelijke ontvangst en een eerlijke kijk op alle producten. Prijs-kwaliteit dik in orde! Zeker een aanrader!
De badkamer was aan vernieuwing toe, dus via via zijn we terechtgekomen bij Sanitec Wichelen. We kregen meteen heel professionele en eerlijke hulp bij het kiezen van de badkamer. Ook verder tijdens de plaatsing verliep alles heel vlot. Mooi afgewerkt en steeds een goede service gekregen. Bedankt! Het is in orde.
Slechte naservice. Net na de garantie problemen beginnen krijgen met jacuzzi. Lek in jacuzzi. Nieuw stuk laten plaatsen, probleem was niet verholpen. Sanitec beloofde ons om jacuzzi te komen halen, verschillende malen gebeld. Nooit iemand gezien. Bij uitbraak jacuzzi geconstateerd dat er bulten in de jacuzzi zaten. Zou sanitec zeker niet aanraden om een jacuzzi te kopen. Beter aankopen bij een firma dat gespecialiseerd is in enkel spa's.uw argument dat jacuzzi ingesloten stond houd geen steek.stond in open paviljoen. Het lek zat niet onderaan maar de kuip vertoonde onverklaarbare builen en scheuren. Die heb ik trouwens zelf ontdekt.we hebben u ook meermaals gevraagd wanneer u hem kwam halen.zelf heb je nooit terug gebeld.soit..wij zijn ons geld en jacuzzi kwijt.
Vlotte en professionele bediening.heel vriendelijke en behulpzame mensen
Wat een goede service! Nemen de tijd, geven tips, geven veel info en komen met plezier terug om alles op punt te zetten. Alles op tijd geleverd, met nodige zorg geplaatst en geïnstalleerd. En erna nog een berichtje om te vragen hoe alles gaat. Het stopt niet bij de verkoop.
Zeer vriendelijk! Klant is koning, gisteren werkte de BC niet - had ook niet voldoende geld bij en kon toch mijn materialen meenemen. Super service in de winkel en wanneer nodig bij je thuis.
vorige google recencie moeten verwijderen wegens dagvaarding.....de renovatie van onze badkamer is heel slecht en nooit afgewerkt...foto's genoeg om dit aan te tonen hoor....jammer genoeg alles al betaald....voor ons is het te laat....u bent gewaarschuwd
Ik heb enkel mijn auto gestatitioneerd
Super snelle en goede service!
Badkamer volledig laten renoveren door het Sanitec team...tevreden met het resultaat super service.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sanitec Wichelen met het openbaar vervoer


Wichelen Hulst 20 meter
98
Wichelen Hulst 20 meter
130
Wichelen Hulst 30 meter
98
Wichelen Hulst 30 meter
130

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid