facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanidel

Sanidel

Info

Tout sur le chauffage, le sanitaire, les cuisines et les énergies vertes.



"Sanidel, c'est plus de 50 ans d'expérience dans les domaines du sanitaire, chauffage, cuisine et énergies vertes, pour particuliers et professionnels.C'est également une qualité d’écoute et des conseils fournis par des professionnels ainsi que la meilleure qualité pour tous les budgets.Nous vous proposons des projets personnalisés issus de l’imagination de nos designers au service de vos envies.Nos maîtres mots : la qualité, le choix, le conseil et le prix!Retrouvez-nous à Liège, Marche et Namur."
Adres: Rue du Parc Industriel 1 , Marche-en-famenne 6900, BE
Telefoonnummer: 084 31 13 00
Stad: Marche-en-famenne
Route: Rue du Parc Industriel 1
Postcode: 6900


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

Recensies
Goed advies & heel mooi aanbod in sanitaire & uitgeruste keuken!
Slechte, middelmatige opslag, het duurt een eeuwigheid om een ​​bestelling te ontvangen, gelukkig bevriest het niet
Super bekwaam personeel en keuze en wijs advies door professionele verkoopsters... bedankt...
Teleurgesteld, zaterdag voor de veiligheid bel ik om te kijken of het onderdeel dat ik nodig heb op voorraad is en daar vertelt een antwoordapparaat je de openingstijden, maandag tot vrijdag en zaterdagochtend dan niet de mogelijkheid om een ​​adviseur te hebben, ok ik reis 20 km om anders te zijn schema's op de deur en gesloten deur. Ik ben het ermee eens dat een bedrijf vooral in juli kan sluiten, maar correct aangeven dat de schema's op de deur en op het antwoordapparaat niet veel moeite kosten, in tegenstelling tot de 40 km en de verspilde tijd, bedankt
Luie vakantieschema's of niet.
Ik ondervond wat kleine probleempjes met mijn keuken na een afspraak met Fabienne, alles was in 10 minuten geregeld met materialen van echte professionele kwaliteit en een geweldige service om aan te bevelen
We kochten onze badkamerkasten daar en de kwaliteit was er. Voor de ontvangst in de winkel daarentegen is er beter te doen maar ach... de kwaliteit van hun product primeert.
Betreurenswaardige, beschamende service Ik vraag een medewerker om informatie en hij stuurt me naar de rozen Ik ga naar de balie hij zegt me te wachten terwijl hij niets doet 5 minuten later gaat hij weg en ik wacht 30 minuten nadat ik naar huis ben vertrokken de concurrerende winkel naast de deur of het personeel is veel gastvrijer, eerlijk gezegd raad ik deze winkel niet aan aan iedereen die dit bericht leest.
Gezien hun weigering om een ​​ongebruikte kamer terug te nemen die ze de dag ervoor aan ons hadden verkocht, zal ik daar nooit meer een voet zetten en ik raad het niet aan daarheen te gaan!
Keuken 8 jaar geleden gekocht, vriendelijke en professionele service.... dat lijkt me veranderd, verkoper een beetje verloren, zelfs een beetje geïrriteerd.... Klantenservice is de sleutel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid