facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sandrashop

Adres: Grote Baan 99 , Beersel 1650, BE
Telefoonnummer: 02 332 22 92
Stad: Beersel
Route: Grote Baan 99
Postcode: 1650


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delhaize Delhaize 2 km
Recensies
Altijd een plezier om bij Kis een boodschap te doen! Je wordt ontvangen met de glimlach & stapt happy buiten! Krantenartikelen, lekker vers brood, koeken, eitjes,... ook het fruit is heel lekker. Echt makkelijk als je iets snel nodig hebt, om je te depanneren, is het assortiment heel goed, beetje vanalles in huis daar! Pakjes laat ik daar ook leveren. Altijd goede service verzekerd!
Top service! Beste ophaalpunt ooit. Altijd snel, vriendelijk en efficient. Onthoudt zelfs mijn naam en heeft altijd mijn pakjes al klaar liggen. Heel aangenaam om hier mijn pakjes op te halen, ik ga er altijd met de glimlach terug buiten .
Ongelooflijk onbeschofte service. Wilde een pakje ophalen maar meneer weigert op naam te zoeken adh van mijn identiteitskaart terwijl dit volgens de pakjesdienst normaal zou moeten zijn "vergeet niet uw identiteitskaart". Voor niks een half uur door de sneeuw gelopen : -
Hier krijg je de vriendelijkste bediening !
Service extraordinaire ! Toujours de bonne humeur et avec le sourire ! Dommage qu'un commerçant aussi exceptionnel soit victime des travaux routiers ! Tenez bon, car il n'y en a pas deux comme vous ! Op en top service. Altijd goed gezind en met de glimlach!zonde dat zo'n uitzonderlijke zaak dupe is van de wegenwerken! Volhouden want zoals jullie zijn er geen twee!
Zeer vriendelijke uitbaters en ruime openingstijden. Je stapt er altijd met een aangenaam gevoel weer naar buiten. Voor mij is dit vooral mijn ups ophaalpunt. De uitbater helpt zelf met het naar de auto brengen van grote dozen. Mocht ik dichterbij wonen, zou dit zeker een winkeltje zijn om s avonds of op zondag nog een snelle boodschap te doen. Aanbod lijkt ruim en het fruit en brood lijken altijd heerlijk vers.
Leuke service, heel vriendelijke uitbaters! Meer moet dat niet zijn.
Vriendelijke eigenaar, groot aanbod, gemakkelijk om pakjes op te halen
Alleen al voor de positieve vibe die uitgaat van de uitbaters van 't Winkeltje is het waard om even binnen te springen. Dagvers brood en pistoleekes, tijdschriften, alles om te koken, toiletartikelen: kortom heb je last minute iets tekort ga erheen!
Dit is een voorbeeld-winkel. De eigenaar van deze winkel zo ongelooflijk beleefd en vriendelijk dat je soms een omweg maakt om er te kunnen winkelen. Een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid