facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sandra Jafra Cosmetics

Sandra Jafra Cosmetics

Info

Een pagina waar je tips, inzichten,
en de sterkste promoties te zien krijgt van Jafra Cosmetica.
www.sandramaandonks.be

Geschiedenis

Samen met mijn team van consulenten geef ik workshops, waarbij ik dames en heren adviseer bij het gebruik van de juiste cosmetica. Deze avonden ( of namiddagen) zijn erg leerzaam en interessant om te volgen!
Daarnaast ben ik altijd op zoek naar leuke dames/heren die een nieuwe uitdaging zoeken. Ik bied hen graag deze geweldige job met veel mogelijkheden aan en help hen om hier een succes van te maken.

Adres: Reenheide 9-11, 2370 Arendonk
Telefoonnummer: +32496545420
Stad: Arendonk
Route: Reenheide 9-11
Postcode: 2370


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ine van Deursen Jafra Cosmetics Ine van Deursen Jafra Cosmetics 3 km Wat een fijne vrouw is Ine toch! Altijd een eerlijke en fijne uitleg met tips die jou...
Carpentier Carpentier 3 km Mooie gezellige fijne winkel, heel vriendelijke bediening!
Recensies
Toffe madam, heerlijke producten. Ik ben fan!
Ik gebruik al jaren deze topproducten. Consulente Sandra weet waar ze mee bezig is en staat steeds klaar met tips and tricks. Zeker deze 5 sterren meer dan waard
Sandra is een spontane, enthousiaste dame, die haar "Jafra" passie uitstraalt in alles wat ze onderneemt. Een echt Toppertje!
Sandra weet alles over make-up, verzorgingsproducten en natuurlijk Jafra. Ze is zo enthousiast dat het erg aanstekelijk werkt! Bestellingen worden snel geleverd en er zit altijd wel een leuk extraatje bij een kaartje, een staaltje parfum,.... Wanneer je het pakje uitpakt word je er helemaal gelukkig van.
Telkens weer zeer leuke zotte maar zeker geweldige workshops. Sandra is een zeer enthousiaste dame met klasse, stijl en telkens een grote lach op haar gezicht! Alle producten van jafra zijn een aanrader! Ze werken uitstekend en ze hebben voor ieder wat wils. Zowel de producten als Sandra verdienen zeker 5 sterren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid