facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sandeshoved Nieuwpoort

Sandeshoved Nieuwpoort

Info

Hotel Sandeshoved is een opmerkelijk rustpunt. Onze restaurants met zicht op zee staan bekend om hun (h)eerlijke keuken en vlotte, sympathieke bediening

Geschiedenis

Voor ieder wat wils:

Hotel Sandeshoved is een opmerkelijk rustpunt gelegen in het centrum van Nieuwpoort-Bad aan de verkeersvrije zeepromenade, ten zuiden palend aan het dynamische winkelcentrum van de Albert I Laan. Onze restaurants met zicht op zee staan bekend om hun (h)eerlijke keuken en vlotte, sympathieke bediening.

Ons hotel biedt een groot aantal kamers, studio's en appartementen (allemaal voorzien van televisie, telefoon, badkamer met bad of douche en toilet) . U heeft de keuze uit vol- of halfpension, self catering of kamer met ontbijt. Onze gastronomische themaweekends en arrangementen voor korte en lange verblijven bieden voor elk wat wils. Wij hanteren gunsttarieven voor kinderen, 60-plussers en groepen. Ook kunt u gebruik maken van onze accommodatie voor zeeklassen, conferenties, seminaries, studie- en vormingsdagen. Wij worden zeer gewaardeerd om onze zorg voor banketten en familie- of bedrijfsfeesten.

Adres: Goethalsstraat 1, 8620 Nieuwpoort-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 058 22 23 60
eb.devohsednas@ofni
Stad: Nieuwpoort-Bad
Route: Goethalsstraat 1
Postcode: 8620



op zoek naar gerelateerd: sandeshoved nieuwpoort prijzen, sandeshoved parking, sandeshoved nieuwpoort restaurant, sandeshoved promoties, sandeshoved nieuwpoort parking, hotel sandeshoved parkeren, sandeshoved nieuwpoort adres, sandeshoved brochure
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant De Krone Restaurant De Krone 306 meter Gezellig restaurant met wat oubollig interieur waar tafeltjes nogal krap naast elkaar...
Brasserie Carrousel Brasserie Carrousel 334 meter Supertoffe bediening! Naar onze kleine pruts toe zelfs de beste ooit! Lekkere lasagn...
Restaurant de tuin Restaurant de tuin 393 meter Klein gezellig restaurant met uitzicht op de zee van Nieuwpoort
Charlie's Lunchroom Charlie's Lunchroom 758 meter Gezellig, vriendelijke bediening met lekkere keuze aan tapas... aantrekkelijke menu m...
Restaurant Turbotin Restaurant Turbotin 768 meter Zeer lekker geluncht, dagmenu gekozen. Het eten en de bediening waren helemaal in or...
Recensies
Review prima 101 Het appartement is heel groot en kwa locatie in de winkelstraat ook goed. Slecht geïsoleerd, veel geluiden van bewoners boven. Dienstingang onder en koer achter, ‘s ochtends vroeg levering brouwer, ophalen was… Raam op slaapkamer kan niet open want geeft geur van koken/voedselresten die onder het appartement opgeslaan worden in containers. Matrassen en kussens zijn met plastiek overtrokken, dit is niet aangenaam om op te slapen. Klinken, kranen en lampen zijn stuk, deze mogen vervangen worden. 1 week geboekt met hoteldienst. Geen propere handdoeken, geen poets. Nergens ruimte om natte spullen te drogen. Geen rekje op het balkon voor bikini, handdoek ed. Geen afzuiging in de badkamers, waardoor het water langs de muren loopt na 1 korte douche en muffe geur in de douche. Kortom 1500 euro voor 1 week is veel te duur als je kijkt naar de gebreken.
Wij hadden een kamer met zeezicht Premium Frontaal Zeezicht 470 euro voor twee nachten, vrijdag tot zondag in het hoogseizoen maand juli. De kamer was voorzien van 6 bedden 1 dubbel bed en 2 stappen bedden, ideaal voor een gezin dus Boeken via de website van het hotel was voor ons de voordeligste optie, vergeleken met booking.com bv Ruime kamer met zeezicht, sobere inrichting. Mist wat gezelligheid Ruime badkamer met regendouche. De hygiëne kon wel beter, er lag vrij veel stof op de verwarming, haardroger, schakelaars en stopcontacten het was er wel druk dus ik neem aan de de kuisploeg niet veel tijd had om de kamer op tijd klaar te krijgen Het ontbijt was meegenomen in de prijs en was ruim voldoende, enkel de koffie was aan de slappe kant. Wij zijn nu wel straffe koffie gewoon dus misschien ligt het aan ons Personeel is er vriendelijk en behulpzaam gezien de drukte, hoedje af. Kortom niet echt een hoogvlieger maar zeker dik ok.
Leuk hotel Dicht bij het strand en vele gelegenheden. De kamer was nog niet klaar, 3 poetsvrouwtjes zaten gezellig te keuvelen in de kamer bij aankomst. Ontbijt was zeker in orde, heel veel keuze en lekker! Er stond een ietwat nutteloze waterkoker in de kamer. Er waren geen tassen of oploskoffie dus de waterkoker was meer decoratie.
Mijn vriendin en ik hadden een hotelkamer met zijzicht geboekt maar wij kregen een 6 persoonsappartement, dit zonder ons hiervan op de hoogte te brengen. Ze noemde het aan het onthaal een gratis upgrade, voor ons was dit een downgrade. Omdat we wisten dat de hotelkamers wel nog in orde waren. Toch op foto Als er geen hotelkamers meer zijn zorg er dan voor dat je ze ook niet meer kunt boeken. Het appartement was dan ook volledig afgeleefd en verouderd, het appartement was ook niet goed gepoetst. Wij hadden al tot 16.30 moeten wachten om op het appartement te kunnen omdat het zogezegd nog gepoetst moest wordenwat duidelijk niet zo was. Dit is toch heel laat. Het ontbijt s’morgens is zeer uitgebreid en alles is voldoende aanwezig, het ontbijt is dus zeker goed! We zijn ook 1 dag gaan eten in het restaurant op de dijk, hier hebben we één uur moeten wachten op een steak. Terwijl andere mensen die na ons waren toegekomen hun eten voor ons kregen. Sandeshoved gaat elk jaar achteruit. Kamers: De kamers zijn heel oud en afgeleefd. De kamers zijn ook totaal niet goed gepoetst.
We hebben er enkel gegeten tijdens een dagje aan zee. Aangezien we alleen een snack aten mochten we enkel een tafeltje op de dijk ter verduidelijking het was wel mooi weer nemen aangezien binnen en het hoofdterras voorbehouden was voor a la carte. We hadden een dubbele croque en deze werd zeer mooi geserveerd met voldoende groenten erbij en ook saus mayo + ketchup was in de prijs inbegrepen. Prijs kwaliteit mag je er zeker niet klagen.
Sloopklaar is dit hotel. We verbleven 1 overnachting in het deel aan de overkant van de blok waar de balie in is. Volgens receptie hadden we een upgrade gekregen omdat we de mensen kenden die dit voor ons geboekt hadden. Maar wat een TEGENVALLER. De gang naar de kamer kon het al verraden. Overal gaten in de muur van gedemonteerde "god mag het weten" watjes. Kabels van verdwenen schakelaars zijn vrij en gewoon tegen de muur omgeplooid. Eens in de kamer lagen er nog watten en zakdoeken van de mensen voor ons. Ranzig gewoon. Alles is met de goedkoopste materialen opgelapt en toont als een urbex pand. De slaapkamer had de uitstraling van de geriatrische afdeling van een ziekenhuis. Neen, los van het feit dat de prijs totaal niet marktconform is, voldoet dit pand volgens mij voor geen meter meer aan de huidige normen. Hetbis ronduit zielig. Bij het ontbijt 's morgens merkten we bij het binnenkomen 's morgens dat er een emmer stond op de vloer op anderhalve meter van het buffet om het druipende water van het lek in de plafond op te vangen. Buffet zelf was wel ruim en uitgebreid. Je kan er uren aanstaan want de vloer kleeft zo hard dat je moet opletten dat je je schoenzolen niet losrukt. Van alle overnachten die we ooit geboekt hebben is dit met glans de grootste tegenvaller. Ook aan de balie ons verhaal gedaan, maar veel begrip was er niet. Nuja, vermoedelijk dagelijkse kost voor die mensen. Je moet het willen doen!
Jammer, maar dit hotel is op. Zeer vriendelijk personeel in het restaurant! Kamer was zeer klein, enorm luidruchtig douches/toiletten boven mij zorgden voor echt last. Oud. Ik heb bij receptie geïnformeerd, maar 'ze zaten vol', geen enkele oplossing of excuus werd gegeven. Ze geven aan conferentie faciliteiten te hebben: dit is totaal niet correct. Zaal niet aangepast, obers die door de zaal lopen waar wij vergaderen, etc. Locatie is vlak op de dijk, maar ik wil gerust iets verder zitten in een correct hotel. Kamers: Klein, erg veel lawaai. Ik had uitzicht op een binnenplaats met buizen en airco's. Eten en drinken: Zeker niet slecht, maar verwacht niets vernieuwend. De oude tijd.
De standaard kamers zijn zeer klein. Zeer nauwe ruimte tussen de bedrand en het venster: ongeveer 30 cm. Slecht één klein zeteltje op de kamer = geen comfort De badkamer en douche zijn zeer klein. Douchekop hing los. De vloer voor de douchecel en de lavabo wordt nat tijdens het douchen. Het bed op de kamer werd niet of nauwelijks opgemaakt. Het ontbijt is goed tot zeer goed. Het diner is iets typisch voor een grootkeuken. Kortom: hier ga ik niet meer terug.
We gingen een snack eten in de middag. We kregen een tafeltje binnen in de hoek, op de vensterbank lag het vol dode vliegen. Zie foto Ik bestelde een spaghetti en mijn gast een soep. Na een kwartiertje was de soep klaar. Op de pasta hebben we echter nog een half uur moeten wachten. De soep was inmiddels al op. We zijn er gaan eten op een vrij rustig moment. Helaas hebben ze zich hiervoor niet geëxcuseerd alsof dit “normaal” is. De soep was erg lekker. We kregen er ook 2 pistolets bij. Zeker zijn geld waard dus. De pasta saus was ook lekker maar erg waterachtig. Prijs/kwaliteit is het restaurant zeker een aanrader. Eten en drinken: Het eten was goed. De soep was lekker van smaak. De pasta saus van de spaghetti bolognaise was erg waterachtig maar wel goed van smaak.
REVIEW VOOR BRASSERIE Zeer onvriendelijk. We starten met bestellen beginnen te zeggen: pannenkoeken en worden dan afgesnauwd. ‘Eerst drank’, niet eens een alsjeblieft. We voelden ons al meteen niet meer heel welkom. We bestellen dan verder. Drinken wordt op tafel gesmeten bijna. Dan komen 3 van de 4 pannenkoeken aan. Moesten zelf naar bestel vragen. We beginnen met eten, want anders werd het koud. Uiteindelijk toen deze bijna op waren, nog steeds geen pannenkoeken voor de laatste persoon. Dan vertellen we dat, krijgen als antwoord: dat had je meteen moeten zeggen. Dit hadden gedaan, samen met het bestek vragen, gingen er dus vanuit dat het wel ging volgen. Jammer genoeg niet waar. Uiteindelijk wel de pannenkoek nog gekregen, hierna waren ze wel iets vriendelijker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid