facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sandbox Services

Sandbox Services

Info

Sandbox Services biedt uitgebreide web services voor uw bedrijf.



"Sandbox Services is een jong en groeiend webbureau. Bij Sandbox Services willen we onze klanten en misschien zelfs nog belangrijker de bezoekers van hun websites, de beste ervaring op het web aanbieden."
Adres: C-mine 12, 3600 Genk
Telefoonnummer: +3289891000
Stad: Genk
Route: C-mine 12
Postcode: 3600


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Whitebox Software Whitebox Software 181 meter Hier moet u zijn voor rekensoftware en stabiliteitsstudies van constructies. Whitebox...
IDEA StatiCa Belgium IDEA StatiCa Belgium 443 meter Rekensoftware bestemd voor het constructieve ontwerp en normcontrole volgens de Euroc...
Impuls Communicatie Impuls Communicatie 445 meter Liefdevol vervaardigde communicatie die de identiteit van je brand in de (appelblauwz...
Designworx Designworx 2 km Designworx maakt responsive en moderne trendsettende websites aan zeer voordelige pri...
Trius Trius 7 km Ik ga hier heel vaak, super vriendelijke mensen, helpen u altijd heel graag, prijs kw...
VBdesign VBdesign 12 km De overschakeling naar een andere hosting was horror. Site maar half over gezet, geen...
Recensies
Ik koos in de eerste plaats voor Sandbox Services omdat ze al bij de verkennende gesprekken veel tijd namen om hun aanpak duidelijk uit te leggen en om te luisteren naar mijn wensen. Dit gaf me onmiddellijk een gevoel van vertrouwen. Het resultaat vind ik dan ook prachtig. Sandbox Services heeft de look en feel gecreëerd die ik in gedachten had en ik kan nog steeds met al mijn vragen over mijn website bij hen terecht. Dit zijn mannen die eer hebben van hun werk en dat komt de klant ook steeds ten goede!
Wat een TOP samenwerking voor onze nieuwe website. Van A tot Z helemaal wat we in gedachten hadden. De koppeling met Max-immo had wat voeten in de aarde maar dat schrok jullie totaal niet af. Wij zijn zeer tevreden en werken graag met jullie verder! Ook dank aan Liesbeth, Strong & Bold, voor het aanbevelen van deze firma.
Voor het maken van onze nieuwe website hebben we lang gezocht naar de juiste bouwer. We zijn dan terecht gekomen bij Sandbox, de eerste indruk bleef ons dadelijk bij! 4 luisterende oren die onze wensen perfect konden omzetten naar de realiteit. Meedenkend, vooruitdenkend, jong en dynamisch... een echte aanrader! De voorkant van onze website ziet er zeer professioneel uit en de achterkant is zo gebruiksvriendelijk dat we zelf aanpassingen kunnen doen met het kleinste gemak. We zijn blij dat we voor hen gekozen hebben, jullie leverde topwerk, een welgemeende dank u wel !
Wij hadden voor onze website een aantal bedrijven uitgenodigd.Bij Bob en Alexandro hadden we onmiddellijk een goed gevoel. Je voelde dat ze eerlijk waren, niet zomaar een website wilden verkopen, maar een oerdegelijke site afleveren. De verwachtingen die we hadden voor onze website van SBV Tuinafsluitingen werden helemaal ingelost! Het zijn 2 toppers!
Een half jaar geleden de keuze gemaakt om mijn website te laten vernieuwen via Sandbox Services. Dit is de beste investering die je als bedrijf kunt doen. Slide Events staat nu bovenaan bij de zoekresultaten wat meer klanten genereert voor mijn vennootschap. Zeker een aanrader!!!
Deze mannen weten waar ze mee bezig zijn. Topkwaliteit en topservice! Doe zo verder!
Ik ben zeer tevreden van hun top werk en service... Grts ORHAN
Top service! Vertaald door Google Topservice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid