facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor San Mobiele Massagetherapie

Info

Welkom op de pagina van
"San Mobiele Massagetherapie"
Ik kom naar de klant toe met verschillende therapeutische massages.

Geschiedenis

'Masseren' is ontstaan in het Verre Oosten (China) en heeft via het Midden-Oosten (Arabische staten) Europa bereikt ten tijde van de veldtochten van Napoleon.
In het Oosten wordt massage preventief toegepast, met name om niet ziek te worden. Een heel andere insteek dan wij in het Westen gewend zijn. Wij gaan naar een dokter, zodra we ziek zijn...
Er bestaan verschillende soorten massages en afhankelijk van de missie van de masseur, zal je als klant een bepaalde voorkeur voor een massagebehandeling krijgen.
Mijn ervaring met masseren is dat het een doorgeven is via de handen en armen van de masseur van helende warmte die in combinatie met goed uitgevoerde technische grepen en knedingen een zéér hoge therapeutische waarde kan bieden aan de klant.
Resultaatgericht masseren is niet enkel het gevolg van een zeer goede opleiding, maar ook van hoe de therapeut in relatie staat tot zijn klant. Kennis van de klant zijn/haar gezondheidstoestand, medische achtergrond, acute klachten zijn hierbij van belang.

Dit wordt dan ook eerst besproken voor aanvang van de massage.

Afgezien van massage, bied ik ook 'voetreflexologie' aan. Mensen die niet graag over hun lichaam gemasseerd worden, kunnen via een soort van voetmassage waarbij er gedrukt wordt op bepaalde zones op de voet alsnog baat hebben bij spier issues in hun lichaam. De zones op de voet worden zodanig gestimuleerd dat de organen of lichaamsdelen van het skelet in het lichaam hierop reageren.

Enkel op afspraak via email of bellen in de week (na 18h) of in het weekend (9u - 22u)
Verplaatsingskosten naar klanten die zich binnen de 10 km van mijn woonplaats begeven, worden niet aangerekend.
Wie buiten de 10 km woont, reken ik 0,3456 €/km aan (berekend over traject heen en terug).

Tenslotte verkoop ik ook essentiële oliën.
Meer info op aanvraag via email: [email protected]

Adres: Nieuwkerkenstraat 170, 9100 Nieuwkerken-Waas, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0485519726
Stad: Nieuwkerken-Waas
Route: Nieuwkerkenstraat 170
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 22:00
Dinsdag: 19:30 - 22:00
Woensdag: 19:00 - 22:00
Donderdag: 19:00 - 22:00
Vrijdag: 19:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Kinesist Nieuwkerken, Revive Health Center, Ine Hoof, Revive kine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Centrum voor ontspanning, healing en persoonlijke groei: Bron Van Vreugde Centrum voor ontspanning, healing en persoon... 1 km Regelmatig volg ik hier een klankschaal of soundjourney ligconcert. Zo heerlijk ontsp...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid