facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor San Michel, le

Adres: Rue d'Arlon 220 , Messancy 6780, BE
Telefoonnummer: 063 38 93 20
Stad: Messancy
Route: Rue d'Arlon 220
Postcode: 6780



op zoek naar gerelateerd: Cora Messancy, Librairie cora Messancy, Galerie cora Messancy, Centre commercial Messancy horaire, Photographe cora Messancy, Primark Messancy, Magasin Sport Messancy, Outlet Messancy boutiques
Recensies
De sandwiches, die waarschijnlijk van de dag ervoor in een supermarktbrood worden aangeboden, zijn niet erg goed. Maar laten we grote prinsen zijn: de prijs is redelijk. Wat betreft de service, dat is iets anders: de extreme onbeleefdheid van het personeel is onvergeeflijk. Onaardige antwoorden op onze vragen, serveerster die met haar ogen rolt als we aan de bar komen bestellen, cashen als ze de afwas komt brengen zonder zich zorgen te maken of we een toetje willen... En dat alles treuzelend bovendien; dit fastfood is niet gemaakt voor mensen met haast. We zullen al deze mooie mensen een omscholing voorstellen in een sector ver van het publiek!
We wachtten bijna 20 minuten om bediend te worden onze tafel was erg vies en niet afgeruimd we moesten hem zelf schoonmaken, na 20 minuten wachten komt de serveerster een jong meisje in het vierkant blond gesneden, komt niet goed hallo het klantcontact dat ik heb moest mijn bestelling meermaals herhalen en ondanks dat vergat ze de helft, toch leek ze nota te nemen van wat ik haar vertelde, kortom ze hebben de kunst en de manier om hun klanten te behouden!
Thuis bestaat niet. We wachtten ruim 5 minuten om iets te vragen om mee te nemen. Nee hallo, niets. Het was natuurlijk belangrijker dat de 2 blondines en de brunette over hun avond praatten. Toch keken ze allemaal onze kant op. Een beetje werken lijkt hen te zwaar. Moe van het wachten, gingen we liever ergens anders heen.
De ober was erg onbeleefd en rolde met haar ogen ... nooit meer. We zijn daarna ergens anders heen gegaan en de service was daar geweldig en ze kregen ook een goede fooi. Beleefdheid wordt beloond
Personeel verre van vriendelijk. Neem bestellingen op van mensen die lang na jou zijn aangekomen en laat je wachten. Als je erop wijst dat de bestelling nog niet is opgenomen, rolt de serveerster nauwelijks met haar ogen... je krijgt achteraf een catastrofale service aangeboden: geen beleefdheid, je wordt het glas op tafel gegooid, hetzelfde geldt voor de borden. Geen glimlach of een "dankjewel", "alsjeblieft", laat staan ​​een "eet smakelijk". We voelen ons helemaal niet welkom! Eén ster voor de pannenkoeken omdat ze daar lekker zijn.
Heel cool ! Vriendelijke en lachende serveersters. Een beetje wachten, maar dat begrijpen we gezien de wereld. Het is gelukt! Geen spijt het was geweldig. Ik zal vaker terugkomen.
De serveersters zijn niet gastvrij, ze ruimen de tafels af die ze niet eens schoonmaken. werd erg vulgair, dus ging ik weg zonder te eten. Ik had nog nooit zo'n catastrofale service gezien.... Ik ben nog steeds geschokt!!!
Café met lekkere hapjes, een gevarieerd menu en zeer schappelijke prijzen. Hun pannenkoeken zijn heerlijk, evenals de cappuccino's! De serveersters zijn efficiënt en snel. Een goede ouderwetse gezellige plek, veel beter dan de omringende fastfoodketens en ketens.
Ik ben een vaste klant. De service is altijd zorgvuldig en beleefd gedaan. Ik vind deze plek erg leuk. Tot slot neem ik regelmatig een orval en het is altijd erg vers. Dank aan het personeel
Supervriendelijk personeel.. erg glimlachend.. Ik ben altijd tevreden geweest.. Ik heb een goede tijd als ik een koffie ga drinken en een pannenkoek of iets anders eet..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid