facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SAMWD Dendermonde

SAMWD Dendermonde

Info

Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans

Geschiedenis

Kinderen, jongeren of volwassenen: onze academie is er voor iedereen!

Voor kinderen vanaf de 3de kleuterklas (4-5 jaar) zijn er verschillende cursussen: kleuterdans of initiatielessen viool of cello.
Vanaf 6 jaar kan je starten met initiatielessen piano, dwarsfluit en contrabas. Je kan ook kiezen voor creatief musiceren, het kinderkoor, woord- of dansinitiatie.
Leerlingen vanaf 8 jaar zijn welkom voor muziek, woord en dans.

Voor leerlingen uit het 1e en 2e middelbaar (12-15 jaar) die willen starten met muziek, woord en/of dans, zijn er speciale "creatief & cool" cursussen waarin zij samen met leeftijdsgenoten les kunnen volgen aan onze academie.

Ook voor volwassenen (vanaf 15 jaar) zijn er eigen cursussen. Wil je starten met een instrument, zelf muziek componeren of je verdiepen in de muziekgeschiedenis? Dansen onder begeleiding van professionele docenten? Teksten schrijven of toneel leren spelen? Je bent nooit te oud om te starten!

Binnen de academie werken de verschillende studierichtingen samen aan interdisciplinaire en vakoverschrijdende voorstellingen en toonmomenten. Regelmatig zijn er klasaudities, concerten en open lessen.

Adres: Kerkstraat 47, 9200 Dendermonde
Telefoonnummer: 052/21 82 82
Stad: Dendermonde
Route: Kerkstraat 47
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: SAMWD Dendermonde inschrijven, SAMWD Dendermonde leerkrachten, Lessenrooster SAMWD, SAMWD Zottegem, Directeur Academie Dendermonde, Academie Dendermonde keramiek, Samwd dendermonde facebook, Samwd Herentals
Recensies
Erg groot aanbod van opleidingen door gepassioneerde leraars!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid