facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SamuchchayaThaise FoodTruck

SamuchchayaThaise FoodTruck
Adres:
Telefoonnummer: 0472 377 465
Stad: Herentals



op zoek naar gerelateerd: Foodtruckfestival Herentals
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wafflelicious & more Wafflelicious & more 1 km Wafflelicious & more - een Wafel/Pannenkoekenkraam die je kan huren voor al uw feest...
Recensies
Een zeer intense massage met veel druk die deugd en soms pijn tegelijk doet :. Gebruik van veel verschillende technieken. Er komen ook hot stones aan te pas. Een olie die je spieren losmaakt. Je krijgt echt waar voor je geld. Vriendelijke dame. Drankje aangeboden gekregen. Ik ga zeker nog eens terug. Een aanrader!
Verzorgd, vriendelijke vrouw en super goeie massage
Ik ben nu bijna 4 jaar klant. Ik heb bijna alle Thaise massages in herentals geprobeerd, maar ik geef de voorkeur aan samuchchaya. Zware druk is wat ik altijd vraag. Ik krijg meestal diepe weefsel- of drukpuntmassages, en samuchchaya stelde niet teleur! Ze begint altijd met traditionele massagetechnieken, samen met stretchen en ruglopen, tegenwoordig vraag ik haar altijd om het te mengen met olie- en steenmassage, het is altijd fantastisch!
Samuchchaya geeft een zeer professionele massage. Na veel kine- en andere massages te hebben geprobeerd, is ze zeker aan te bevelen. Ook erg schoon.
zeer goede massage
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid