facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Samprita

Samprita

Info

Samprita, home-cooked vegetarian take-away/catering specialized in authentic South-Indian cuisine.



"Samprita, 'home-cooked' style South Indian cuisine, catering for events.Specialized: Catering, hands-on south Indian cook workshops, handmade vegan chocolates [Indian origin].Check our webpage for more information.Contact us for more details."
Adres:
Telefoonnummer: +32483718793
Stad: Heverlee


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 20:30
Dinsdag: 17:00 - 20:30

Recensies
Hier krijg je lekker authentiek Zuid-Indiaas veganistisch eten en lekkere zelfgemaakte chocolaatjes die smelten in je mond en je meenemen naar een nieuwe wereld van smaken! Moet proberen om eten mee te nemen! De kwaliteit van eten blijft constant?
Authentiek Zuid-Indiaas eten met veganistische specialiteiten en geweldige desserts. Moet hun idli podi dosa chilipoeder, verschillende ontbijtsoorten proberen. .
We hebben idlis, mini idli sambar, kuzhi paniyarams, dosas en masala dosas van Samprita geproefd, en het eten is voortreffelijk van smaak en absoluut heerlijk. De sambar barst van de smaak in onze mond en prikkelt het gehemelte als geen ander Indiaas eten in België. Het is authentiek thuiseten in elke betekenis van deze woorden. Het leukste vind ik de combinatie van hoge kwaliteit en hygiëne met een groene verpakking. Ik zou Samprita absoluut aanbevelen! U zult ongetwijfeld naar meer verlangen!! :- En waarom niet, als je leeft om te eten zoals ik! :- Dankzij deze Zuid-Indiase take-away in het hart van België is lekker eten voor thuis op een steenworp afstand.
We hebben Masala Dosa en Kara Paniyaram geprobeerd. Ze waren echt goed, de smaken waren geweldig en ze waren niet vettig. Voelde als thuisgekookt eten. Prijzen zijn redelijk.
Echt genoten van het eten, vooral de Kadai 'paneer' tofu die alle smaken had van het Zuid-Indiase eten dat we vroeger thuis kregen.
Ik had masala dosa, podi uttapam en kardemomthee. Zou graag nog een keer willen bezoeken:
Heerlijk eten, ook goede porties! De masala dosa is fantastisch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid