facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor sameneenkoe.be

sameneenkoe.be

Info

Koop samen met anderen een overheerlijk vleespakket van een koe uit onze eigen regio.

Adres: Onze-Lieve-Vrouwstraat 15, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: +32475392225
Stad: Herk-de-Stad
Route: Onze-Lieve-Vrouwstraat 15
Postcode: 3540



op zoek naar gerelateerd: Delen koe, Makro halve koe, Prijs halve koe, Vlees bestellen bij de boer, Slacht een koe, Varkensvlees pakketten, Vlees rechtstreeks van bij de boer, Deel een koe recepten
Recensies
Ik bestel al mijn vlees bij Samen een koe en ik vind het absoluut geweldig! Je bestelt wel in 1 keer 10kg, maar ik steek dat dan in de vriezer en dan doe ik er wel even mee. Maar dat vlees is echt niet te vergelijken met vlees van de slager en al helemaal niet met dat van de supermarkt. Je kan echt proeven dat het extreem goeie kwaliteit is, terwijl ze voor 10kg vlees maar €140 vragen… bovendien vind ik het feit dat het echt loslopende beestjes zijn die goeie voeding krijgen echt geweldig, samen met het feit dat er pas een beestje wordt geslacht als het volledig verkocht is.
uitstekend vlees, vlotte, vriendelijke levering. echte aanrader. op naar de volgende bestelling.
Superlekker vlees, ik was vergeten dat vlees zo smaakt en zo lekker is ! Supervriendelijke mensen en super service ! Een aanrader !
Wij hebben nog maar alleen de biefstuk geproefd en die was uitstekend.
Vertaald door Google Ik kreeg een gemengd pakket van Samen een koe als cadeau voor de verjaardag van mijn man, omdat hij dol is op koken en erg gepassioneerd is in het ondersteunen van lokale initiatieven. Het was een geweldige keuze! Bestellen ging makkelijk, service was vriendelijk en we zijn allebei erg onder de indruk van de kwaliteit van het vlees. We zijn nog even aangevuld maar kijken er naar uit om de BBQ set te bestellen zodra het wat warmer weer is. Zou het zeker aanbevelen! Origineel I got a mixed pack from Samen een koe as a gift for my husband's birthday as he loves to cook and is really passionate about supporting local initiatives. It was a great choice! Ordering was easy, service was friendly and we have both been very impressed by the quality of the meat. We are still stocked up for a while but are looking forward to ordering the BBQ set once the weather is a bit warmer. Definitely would recommend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid