facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Samcowax

Samcowax

Geschiedenis

U heeft een druk leven en bent veel op de baan? U bezoekt regelmatig klanten met de wagen? Of u rijdt graag rond met een wagen, maar u heeft een hekel aan schoonmaken? Dan is Samcowax hiervoor het geknipte bedrijf! Wij halen uw auto op, poetsen deze grondig én zetten deze kraaknet bij u af!

Bij veel auto's spreken we van de vier verschrikkelijke V's: Vuil, Vies, Vettig en Verweerd. De oplossing? Samcowax! Wij zorgen ervoor dat uw interieur als exterieur helemaal opgeknapt wordt. U wagen krijgt bij ons de beste zorgen mét oog voor detail.



"Wilt u uw wagen professioneel onder handen laten nemen? Dan bent u bij Samcowax te Grembergen aan het juiste adres. Contacteer onze website voor meer informatie."
Adres: 52, 9200 Grembergen, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0472759694
Stad: Grembergen
Route: 52
Postcode: 9200


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Drukkerij Merckx Drukkerij Merckx 1 km Drukkerij Merckx is sterk in gelegenheidsdrukwerken, alsook uw eigen ontwerpen. Wij ...
Jump&More Jump&More 2 km
Wolhuis Wolhuis 2 km Mooie ruime winkel met veel lichtinval. Ruime keuze aan wol en naalden. Vriendelijke...
Handmade by Elise - Handmade bracelets Handmade by Elise - Handmade bracelets 3 km Via de webshop kan je deze mooie handgemaakte en unieke armbandjes aankopen. Ze zijn ...
Recensies
Zij heeft de interieur en buitenlant gedaan. Zij heeft een perfect job buiten gedaan, maar de interieur dat is iets anders. Zij heeft mijn aankleding van mijn dak niet gedaan als wij hebben gezegd en zij heeft ook mijn aankleding van mijn auto van de stoomen van de zettels laten afvallen. Nu moet ik 1,500 euro betalen om dat te repareren. En dan waren mijn zettels niet volledig afgewast. Er waren plekken die niet afwassen waren sn zij heeft gezegd dat de zettels proper waren. In de einde het was niet een goede service om 650 euro te betalen. 1 ster.
Supergoede service! Het interieur en het exterieur van mijn auto ziet er weer helemaal nieuw uit. Heel blij om zo huiswaarts te keren.
De Opel Vivaro 9 personen bus zeer vies gebracht en vol honden geuren. Bij terugkomst was de auto weer als nieuw en rook de auto sinds lange tijd weer fris. Top service.
Zeer goede en vlotte service voor glascoating van een toch niet zo evidente wagen. Het was niet gemakkelijk om mijn wagen terug te halen maar ook daar scoort Nicole punten. Ze wist het goed te regelen en kon zich zeer flexibel opstellen. Aanrader!
Ben er nog niet geweest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid