facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Samai Thai Take Away

Samai Thai Take Away

Info

Contacteer ons !!! We hebben verschillende Thaise eten en snacks op ons menu.Je kan het lekker thuis eten of op je feest met je lieve gasten.

Adres: Molenstraat 42, 2550 Kontich
Telefoonnummer: 038285468
Stad: Kontich
Route: Molenstraat 42
Postcode: 2550



op zoek naar gerelateerd: thai hove, thai edegem, thaise afhaalgerechten, ginkgo menu, thai duffel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ginkgo Ginkgo 273 meter
Recensies
Al een paar keer besteld en steeds lekker eten. De mensen zijn ook zeer vriendelijk. De porties zijn voldoende groot niet zo groot als bij een meeneem-Chinees, maar dat hoeft voor mij ook niet. Website is ook heel duidelijk. Mijn favorieten zijn de pad thai kai 23, de red curry ped 104 en de kai phad med mamuang 107.
Vorige week ook een bestelling geplaatst. Beetje gemengde gevoelens. De kipsate met pindasaus was zeer lekker. Als hoofdgerecht groene curry met kip. Dit was toch echt een heel stuk minder: - veel te veel zout. - de saus was zo lopend als water - veel te veel bamboescheuten en amper kip zie fotos - bestelling was wel op tijd klaar
Samai Thai is een welkom verrijking van de culinaire landschap in ons dorp. Vandaag tweede meeneem gerechten geprobeerd: Pad Tai end rode curry met kip. Aangenaame verassing: heerlijk en schappelijk van prijs. Ik kom zeker terug!
Authentiek Thais menu met kwalitatieve ingrediënten. Samai Thai take away is een absolute aanrader in Kontich, ook voor een lekkere hap ter plaatse.
Zeer lekker. Gezellige Thaise sfeer
Superlekker! Je kan er ook ter plaatse eten, als je het zelf gaat halen en jezelf bedient. Echt authentieke smaken, vriendelijke mensen en gemakkelijk!
Verschillende gerechten en voorgerechten geproefd, alles was super lekker. Porties waren ook groot genoeg en zeker niet duur. Aanrader!!
Heel lekker en heel vriendelijke mensen. Fijn! We bestellen zeker opnieuw.
Top service in tijden van Corona. Heerlijk gegeten. Nr. 9, 18, 101 & 104. Wij komen terug
Voor de eerste keer gaan afhalen en was écht superlekker!!! Wij gaan alvast terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid