facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sam’s table

Sam’s table
Adres: Kapelleplein 4, 9290 Berlare
Telefoonnummer: 0479535749
Stad: Overmere
Route: Kapelleplein 4
Postcode: 9290



op zoek naar gerelateerd: sam's table berlare menu, sam’s table openingstijden, sam's table openingsuren, sam's table donk, sam's table overmere, sams table overmere openingsuren, sam's table menu, kapelleplein 4 berlare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Zonnevallei De Zonnevallei 1 km The place 2 be met kids.. zonnig/gezellig terras en nog lekker eten ook!
Recensies
Na werkbezoek hier een lunch gepakt met een collega. Het was de enige tent in de omgeving die geopend was om 13:30. De burgers waren echt fantastisch, onze complimenten voor de chef. We werden vriendelijk geholpen en het eten/drinken werd snel opgenomen en gebracht. Erg leuke tent. Het was wel rustig, dus ik weet niet hoe het gaat als het drukker is. We komen zeker nog eens terug als we in de buurt zitten. Ga zo door!
Fijn personeel, vriendelijk, eenvoudige keuken maar voor de kids een échte voltreffer, zeker de dessertjes, bv smores!Eten: 4/5
Als je graag verschillende eten wilt ontdekken, dus is Sam's table te Berlare zeker een goede adres "Must try". Deze restaurant is een nieuwe concept van streetfood, hambugers, vingers food, cocktails een ook super lekker dessert. Het eten is top kwaliteit en smaakvol. Ik drink graag hun mocktails en hou van hun pancakes. Na het eten kan je ook in een rustige buurt van Donkmeer wandelen en van frisse lucht genieten. Me-time Het eten is niet alleen goed voor je lichaam maar ook voor de geest.
Zeer vriendelijke bediening. Lekker eten met bijvoorbeeld 'sharing food', hamburgers en uitgebreide desserts.Eten: 4/5
Mooie zaak, vriendelijk personeel. Nachos als voorgerecht per twee was goed en een mooie portie. Hamburger was niet speciaal, zonder de zoete aatdappelfrietjes zoals op de kaart was vermeld, misschien de rode ui wat karameliseren met wat balsamico voor wat extra smaak in plaats van deze rauw te serveren.
Welke score kan je geven als je gevraagde spaghetti sneller geleverd is, dan de gevraagde cola op hetzelfde moment besteld? Eten was zeker niet slecht, maar na een wandeling van 13km, hadden we wel eerst eens willen drinken ipv eerst een half bord leeg te eten, om dan pas drinken te ontvangen. Gebrek aan werkvolk, examens, alle begrip voor. Volgende keer hopelijk beter, je betaald immers ook niet minder als de service minder. Om poditiefcte eindigen: de bediening zelf en de mensen die er rond liepen waren super vriendelijk,op dat vlak zeker in orde.
Volledig vernieuwde zaak met een heeel groot terras. Met de speeltuigen wordt ook aan de kleinsten gedacht. Vriendelijke en vlotte bediening door een jeugdig team. We hebben enkel iets gedronken van de kaart met ruime keuzes. De volgende keer proeven we het eten.Service: 5/5
Wij gingen gisteren om 20u30 naar een theatervoorstelling op 1 min wandelen van Sam's Table. Ik belde op voorhand om te reserveren om 18u30, ruim 2u voor de show zou aanvangen. Bij aankomst was al snel duidelijk dat het er 1 chaos was: veel te veel volk, nog zeker 30 tafels of meer zonder eten, en duidelijk dat iedereen naar dezelfde show miest om 20u30. Toch werd ons gezegd dat we konden plaats nemen. Uiteindelijk hebben we 1u45 gewacht en geen eten gekregen, enkel 1 drankje. Wij, en nog veel andere tafels, hebben uiteindelijk afgerekend en zijn zonder eten naar de voorstelling vertrokken. Ik kan voor veel begrip opbrengen, ook dat er misschien werknemers afgebeld hadden. Maar hoe we daar behandeld werden is echt niet oke: - als het zo druk is, waarom worden er de dag zelf dan nog reservaties aangenomen zoals bij mij? - als het zo druk is, waarom wordt de kaart dan niet beperkt tot bvb 5 gerechten? - als het zo druk is en je weet eigenlijk bij binnenkomst dat het onhaalbaar is om de gasten binnen de 2u een hoofdgerecht te bezorgen, COMMUNICEER dan. Wij zijn de hele tijd in de waan gelaten dat het hoofdgerecht nog wel zou volgen. Hebben 1u45 zitten wachten voor niets. Pas wanneer ik zelf ben gaan vragen of het eten nog zou volgen, kreeg ik de reactie "dat zal niet meer lukken hoor." Als hier gewoon eerlijk over gecommuniceerd was, dan hadden we nog iets anders kunnen zoeken. Nu hebben wij tot na de voorstelling niets kunnen eten. Ik hoop echt dat het restaurant hieruit leert en beter nadenkt alvorens zoveel reservaties aan te nemen en niet gereserveerde klanten ook nog eens aan te nemen. Een zware teleurstelling.
Zeer vriendelijke bediening! Lekkere cocktails, heel ruime keuze! Ook binnen de hoofdgerechten en de desserts is er een zeer gevarieerd aanbod! Super fijn dat er ook heel wat vegan opties zijn. Lekker gegeten, zeker een aanrader!
Heel vriendelijk en heel lekker eten. Ook glutenvrij.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid