facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salsa Bruxelles

"COURS SALSA BRUXELLESBienvenue!Depuis 1991, nous enseignons les danses populaires latino de couple: salsa, bachata, son cubain, merengue, cha-cha-cha.Du lundi au vendredi, tous nos cours de groupe durent 90 minutes et sont donnés - en français et en anglais - par une équipe d'instructeurs chaleureux et compétents, au 5 Galerie des Princes 1000 Bruxelles, un loft superbe situé en plein coeur du centre historique de Bruxelles, à 3 minutes à pied de la Gare Centrale."
Adres: Galerie des Princes 5 Prinsengalerij 5 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0476 20 20 54
Stad: Brussel
Route: Galerie des Princes 5
Huisnummer: Prinsengalerij 5
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: salsa brussel agenda, salsa bar brussel, salsalessen brussel, salsa in gent, salsa in brussel, cours salsa bruxelles, new york salsa brussels, salsa turnhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salsa Ganshoren Salsa Ganshoren 281 meter
Fred Academy Fred Academy 903 meter Het volgen van balletlessen van Luca Arrigoni aan de Fred Academy voelt zo geweldig. ...
Recensies
Zeer goede instructeurs die er een heel leuke les van maken en je op je gemak stellen ongeacht je niveau. Het is heel leuk, geweldig om nieuwe mensen te leren kennen en ik kijk er alvast naar uit voor wanneer ik goed genoeg kan dansen om naar mijn eerste salsa bar/party ga. De prijs/kwaliteit verhouding is ook absoluut geweldig!
Door covid helaas moeten stoppen, maar onlangs terug de tijd gevonden om te herbeginnen. Er heerst een goede sfeer tijdens de lessen. Het begin is voor iedereen moeilijk, maar de uitstekende zorg van de leerkrachten zorgt ervoor dat je zin krijgt om te oefenen, fouten te maken en jezelf te verbeteren. Ook hun salsa evenementen zijn top. Zelfs als beginner kun je deelnemen en van meer ervaren dansers leren.
Hele leuke Salsa initiatie gehad tijdens een vrijgezellenactiviteit! Dank u wel!
Lessenreeks halverwege onderbroken. Geen vervanging of compensatie. Een leerkracht was elke week onvriendelijk.
Een geweldige salsaschool om salsa on2 en bachata te leren. De docenten leggen de bewegingen heel goed uit en zorgen ervoor dat je een sterke basis en begrip van de bewegingen hebt. Het leukste zijn de maandelijkse sociale salsafeesten om je danskunsten te oefenen met de andere studenten. We hebben elke les veel plezier en het is een geweldige plek om salsa te leren en nieuwe vrienden te maken.
Ik volg al twee jaar salsalessen bij Alain en Silvia en het is voor mij een plaats van ontspanning, ontdekking en plezier geworden. Alle leraren brengen je het plezier van dansen over met hun rigoureuze en effectieve methoden die de perfecte mix vormen om te begrijpen terwijl je plezier hebt. Na drie maanden les, twee keer per week wat neerkomt op 3 uur les per week plus de vrijdagpractica plaats om de tijdens de week geleerde technieken te oefenen slaagde ik erin om te dansen met mensen die ik niet kende, niet in de Brusselse salsaclub . Ik ben blij dat salsa een deel van mij is.
[FR, english below] Gewoon geweldig! Sylvia heeft me kennis laten maken met salsa en ik vind het geweldig! Ze is pedagoog, grappig, schattig, geduldig, hoe goed ik ook kijk, ik kan niets negatiefs vinden... de schoolsfeer is erg familiaal, je hebt niet het gevoel dat je in een competitie en we zijn hier echt om plezier te hebben en vooruitgang te boeken. Ik had geen betere school kunnen vinden en ik raad iedereen die salsa, bachata of andere dans wil proberen die door de school wordt aangeboden aan om naar Salsa Brussels te komen, altijd een plezier om naar de les te gaan : [NL] Gewoon geweldig! Sylvia heeft me salsa laten ontdekken en ik ben er helemaal weg van! Ze is echt een goede lerares, ze legt goed uit, ze is grappig, schattig, geduldig, ik kan niets negatiefs vinden om te zeggen. De sfeer bij salsa Brussels is erg warm en je voelt je als in een familie, we doen niet mee aan een wedstrijd, maar we zijn hier om vooruitgang te boeken en plezier te hebben. Ik had geen betere school kunnen vinden en ik wens iedereen in Brussel die salsa, bachata of een andere les van Salsa Bruxelles wil proberen, om daarheen te gaan, want voor mij is het altijd een plezier geweest :
Geweldige school met professionele aanpak en oog voor detail. Docenten besteden vanaf het begin veel aandacht aan techniek en leren de juiste basis, wat ik erg waardeer. Dat alles in een leuke en gemoedelijke sfeer!
Ik volg sinds enkele maanden danslessen bij Salsa Bruxelles Ik dank de leraren voor hun geduld en vriendelijkheid om ons te leren dansen. Tijdens de lessen hangt er een goede sfeer. Het is een kans om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken. Als je salsa wilt leren, kom dan bij ons. Het is goed voor het moreel Tot binnenkort
Ik wilde leren dansen, ik wilde een beetje 'salsa' in mijn leven... klasgenoten, gepassioneerde vrienden met wie ik nog steeds de liefde voor dansen deel! Salsa Bruxelles is passie, strengheid, familie, vrienden en vooral plezier! Omdat er geen dans is zonder passie, hart en verlangen om plezier te hebben! Voeg wat "saus" toe aan je leven: we wachten op je!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid