facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salons Ten Boogaerde

Salons Ten Boogaerde

Info

Feestzaal Restaurant Salons Ten Boogaerde, voor een geslaagd feest!!!

Geschiedenis

We heten u vanharte welkom in Salons Ten Boogaerde!

In een prachtig natuurkader in het hartje van West-Vlaanderen vindt u Feestzaal Restaurant Salons Ten Boogaerde.
Hier staat kwaliteit van een verfijnde keuken en dagverse ingrediënten gecombineerd met een hartelijk onthaal centraal.
U krijgt een ruime keuze van budgetvriendelijke tot meer exclusieve feestarrangementen aangepast aan uw wensen.

Drie stijlvolle ingerichte zalen bieden plaats aan 25 tot 350 personen voor alle gelegenheden : Huwelijk- en communiefeesten, banketten, recepties, rouwmaaltijden, seminaries, modeshows, enz.

In Salons Ten Boogaerde eet u ook reeds vanaf 2 personen in het restaurant één van onze all in menu's aan een heel scherpe prijs.

Hebt u nog vragen of suggesties, opmerkingen over onze vernieuwde website of andere inlichtingen nodig, stuur ons gerust een mail of bel ons gewoon even op.
"wij staan voor u klaar!"

Adres: Hoogledestraat 97a, 8610 Kortemark
Telefoonnummer: 0479/682 110
Stad: Kortemark
Route: Hoogledestraat 97a
Postcode: 8610



op zoek naar gerelateerd: huwelijksbeurs salons ten boogaerde, ten bogaerde aarschot, ten bogaerde menu, abdijhoeve ten bogaerde koksijde, ten boogaerde kortemark communie, ten bogaerde lunch, ten boogaerde kortemark oudejaarsavond, ten bogaerde in kortemark kerstmenu
Recensies
Amai, wat was dat in orde zeg! Enorme verzorgde brunch. Alles tot in de puntjes verzorgd. Wij gaan zeker nog terug en gaan daarmee niet lang wachten. Doe zo verder, wij maken alvast reklaam.
Zeer mooie locatie. Ook voor met kinderen. Ruime parking en speelgelegenheden. Zeer mooie zaal. Personeel zeer vriendelijk. De all in formule die wij namen was uitmuntend. Kwaliteit had hier nog steeds de bovenhand. Afruimen en bijvullen werd ook zeker op tijd gedaan. Ze doen hun naam alle eer aan. Niets op aan te merken.
Zoals altijd dik in orde
Eten was top,vriendelijke bediening ,zeer netjes en mooie eetzaal.Eten: 5/5
Heel lekkere fijne keuken. Soms wel wat teveel tijd tussen gangen waardoor we op een duur meer buiten stonden te roken... MAAR... Een hele lekkere menu. Vriendelijk personeel waar je ook nog eens iets aan kon vragen! Rolstoelvriendelijk aanpast toilet! ook voor elektrische rolstoelen. Er is een gameruimte voorzien voor kids en sommige papa's met wifi, Playstations... Er zijn ook springkastelen, een redelijk uitdagend speelplein, ruimte om te lopen en te crossen. Er was ook een clown voorzien, die zelfs de grote mensen entertainer. Kids kregen goocheltrucjes, een tattoo, spelletjes... Een feestje om zeker te herdoen... bedankt aan alle medewerkers van ten boogaerde, die ondanks het personeelstekort, zo hard hun best deden! Mijn smoelement zal je daar zeker nog ziet!!
Alles is TOP !! Alles is vers en zo lekker ! Zeer vriendelijke bediening en sfeer is er TOP ! Deze feestzaal heeft toch dat +++ meer dan de andere in de regio !! Kindvriendelijkheid: Een playroom voor de kids met gratis spelletjes ook ! Een mini lunapark . Een prachtig en uitgebreid kinderbuffet !! Parkeren: Grote privé parkeerplaats Speciale dieetwensen: Alle dieet of allergie kan je bespreken
Ons huwelijkfeest op 2 september gehouden in Ten Boogaerde. Professionele aanpak, mooie locatie, vlotte bediening en vooral heel erg lekker eten! Zouden opnieuw deze locatie kiezen!
Vriendelijk personeel, mooie locatie en eten was lekker maar vlees was net niet goed genoeg gebakken bij het opdienen maar wel toen ze met de tweede portie langskwamen. Dessertbuffet was gewoon hemels. Grote parking en heel kindvriendelijk.
Vriendelijk personeel, lekkere gerechten, gezellige sfeer. Schitterend. Ik kom met plezier terug.
Eten is subliem, bediening is top! Een aanrader voor je trouwfeest!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid