facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salons Leieburcht

Salons Leieburcht

Info

Feestzaal - Traiteurdienst

Geschiedenis

U droomt van een prachtig trouwfeest?

Wij staan garant voor jarenlange ervaring en kwaliteit voor uw trouwfeest, jubileum, verjaardagsfeest, enz.


Leieburcht biedt u een volledig vernieuwde trouwzaal met een capaciteit van maximum 280 zitplaatsen voor uw genodigden. De zaal is vlot te herschikken voor een kleinere bezetting.

U kunt voor heerlijke drankjes en hapjes gebruik maken van onze aparte luxueus ingerichte receptieruimte. Het ventilatiesysteem in de zaal garandeert een aangenaam klimaat. In de recent gerenoveerde keuken is de capaciteit verdubbeld, wat een extra garantie betekent voor een vlotte service op uw feest. Leieburcht heeft ook oog voor zeer verzorgde sanitaire voorzieningen, in marmer afgewerkt en met een toiletruimte exclusief voor de bruid.

Een prachtige aangelegde tuin is voor en tijdens uw feest de ideale plaats voor schitterende kiekjes. Er zijn zelfs mogelijkheden voor een receptie in de openlucht. Er is parkeermogelijkheid op de private parkings van de feestzaal.

Feestzaal D’Oostpoorte is een aparte feestruimte – geïntegreerd in het Leieburchtcomplex – met een capaciteit van maximaal 60 personen.

Deze vernieuwde zaal is de ideale stek voor de viering van jubilea, voor de organisatie van familie- en verjaardagsfeestjes, vriendenparty’s, vergaderingen met receptie of een etentje…

U wordt er geenszins gestoord door andere feestelijkheden in de Leieburchtaccommodaties.

Na het feestmaal biedt de zaal ruime mogelijkheden voor een gezellig samenzijn of een spetterend festijn met muziek en dans.


Wij staan garant voor jarenlange ervaring en kwaliteit voor uw trouwpartij, jubileum, verjaardagsfeest, enz.

U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren via de gegevens die u links vindt.

Ik wens u alvast veel surfplezier en graag tot weerziens.


Uitbaters,
Nick en Emalinda Dewitte - Galo

Adres: Emiel Clausstraat 39, 41, 8793 Sint-Eloois-Vijve, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056601008
Stad: Sint-Eloois-Vijve
Route: Emiel Clausstraat 39, 41
Postcode: 8793



op zoek naar gerelateerd: Traiteur Sint-Eloois-Vijve, Afhaal Leieburcht, Feestzaal Sint-Baafs-Vijve, Restaurant Sint-Eloois-Vijve
Recensies
Te gast op een babyborrel, zeer lekkere hapjes, vriendelijke bediening, gezellige tuin, kindvriendlijk met springkasteel en verzorgtafel, overal rolstoel en buggie vriendelijk met de vele aangepaste hellingen. Kortom waren wij zeer tevreden over dit restaurant/feestzaal!
We mochten de Leieburcht leren kennen tijdens een feest voor de verjaardag van een dierbare persoon. Leuke ervaring en genoten. De keuken was heerlijk en de bediening voortreffelijk, van een professionalisme gesproken. De bediening blonk uit, met hun jaren lange ervaring was het ontvangen van drank en eten uitermate efficiënt, vlot, vriendelijk en aangenaam. Een dikke pluim aan het hele team. We komen zeker terug!
Alles super in orde,lekker eten,verzorgde bediening ,en.....een gezellige tuin. Echt super
Geweest voor 60ste verjaardag goed eten mooie zaakl
Altijd goed en voldoende voor de kerstdagen
Steeds graag terugkeren naar hier. Menu was zeer lekker en van alles meer dan genoeg!
Vriendelijke bediening,van alles heel voldoende en het was heel lekker
Zeer lekker , vriendelijk , vlotte bediening .
Altijd fijn voor een feest te geven, lekker eten, springkasteel voor de kinderen aanwezig, leuk in de tuin vertoeven, verzorgingskussen voor de baby aanwezig.
Mooie gezellige zaal voor allerhande feesten. Vriendelijk personeel en eigen parking. Aan overkant in zijstraat nog een 2e parking. Standaardmenu of menu naar eigen keuze voor een feest. Ingang hoewel met een paar trappen , toch hellend vlak voor mindervaliden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid