facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salons De Romree

Salons De Romree
"Salons De Romree staat al meer dan 30 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Deze unieke locatie op de grens van Brussel biedt tal van mogelijkheden. We voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen. De zalen zijn recent onderworpen aan een totaal-renovatie om u nog beter te kunnen ontvangen.Salons De Romree staat steeds bereid om u te begeleiden in de organisatie van uw feest. Om van uw feesten een onvergetelijke gebeurtenis te maken, is meer nodig dan een mooi kader, een verzorgde keuken en een stipte service. U kunt genieten van een authentieke, sfeervolle en gastvrije omgeving die een unieke herinnering zal vormen voor uzelf en uw genodigden.Tot binnenkort!"
Adres: Beiaardlaan 31 , Grimbergen 1850, BE
Telefoonnummer: 02 269 74 74
Stad: Grimbergen
Route: Beiaardlaan 31
Postcode: 1850



op zoek naar gerelateerd: salons de romree prijzen, beiaardlaan 31 1850 grimbergen, salons de romree menu, salons de romree portiershuis, salon de romree prix, hof ter musschen, proefavond salons de romree, feestzaal grimbergen
Recensies
Wat een mooie en leuke plek. Goed gegeten en vlot gevonden. Goede bediening en vriendelijk.
Een zeer mooie locatie, vriendelijke bediening, ik heb er heel erg genoten.
Mooie locatie voor een event.
Heel verzorgd communiefeest, vriendelijk personeel, gezellig kader met een authentieke binnentuin, fijne gerechten met een heerlijk wijntje. Voor herhaling vatbaar.
Prachtige locatie, lekker eten. Alleen jammer dat het personeel en dan één ober in het bijzonder bij elke passage en ik bedoel dan ook écht élke keer! tegen mijn stoel aanbotste en zich niet eens verontschuldigde. Alle personen aan onze tafel vonden de man in kwestie tamelijk boertig niet onbeleefd, maar eerder ongemanierd. De muziekinstallatie stond ook niet helemaal on-point waardoor we o.a. in het begin van de avond zo nu en dan een schrille toon te horen kregen auw, mijn oren!. Verder ontbrak er op één bord van onze tafel de pont-neufaardappelen, maar dat was opgelost door onze aardappelen te delen.
Heel veel seminaries georganiseerd in de Salons. Steeds heel tevreden over de zalen, de bediening, het eten, het technisch materiaal. Voor mij dus een uitstekende locatie. Het is waar dat de parking niet super groot is, maar aan de achterzijde heb je een straat waar je over het algemeen ook vrij gemakkelijk kan parkeren.
Een uitstekende locatie voor alle events met een super service! Wij hebben ons trouw hier gevierd en we waren bijzonder onder de indruk op alle vlakken! Bedankt!
Geweest voor vergadering met het werk. Lunch was lekker en zeer verzorgd, idem voor het Pauzemoment. Kom wel op tijd, parkeerplaatsen zijn beperkt.
Geweldig kader en mooie lokatie, eten was lekker maar kan wel beter vooral als je als laatste aan het buffet komt en veelal lege plateau s aantreft maakt geen goede indruk. Desserts beter afstappen van de diepvries desserts en kiezen voor verse producten, fruit was wel TOP, service ook sublien.
Zeer correcte bediening en het eten is van uitstekende kwaliteit. Minpuntje is de parking. Iets te klein en niet echt aangenaam bij regenweer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid