facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salon Weddings

Salon Weddings
"De mooiste vraag werd gesteld. Jullie zijn verloofd en kiezen ervoor de rest van jullie leven te delen met elkaar. Met bijzonder veel goesting én liefde is het nu aftellen naar die ene dag, jullie trouwdag.Jullie hebben ongetwijfeld al een idee hoe jullie huwelijksdag eruit hoort te zien. Maar weet je niet waar te starten of lijken jouw plannen niet haalbaar? Dan ben je bij SALON weddingplanner aan het juiste adres.We maken jouw dromen al snel werkelijkheid.Met een luisterend oor tasten we zorgvuldig jullie ideeën af wat betreft styling en coördinatie. Zo leggen we alle puzzelstukjes open en stuk voor stuk laten we ze opnieuw samenvallen. De weg naar jullie trouwdag, bewandelen heel graag samen."
Adres: Westerlosesteenweg 10 , Herselt 2230, BE
Telefoonnummer: 0494 17 11 62
Stad: Herselt
Route: Westerlosesteenweg 10
Postcode: 2230



op zoek naar gerelateerd: A'muse Weddings, Weddingplanner job, Podcast over trouwen, Weddingplanner worden, Trouwplanner, Trouw blog, Opleiding Weddingplanner, Ceremoniemeester voor 1 dag
Recensies
Lotte & Sanya hebben op ons huwelijk van 13 mei 2023 de styling en de coördinatie gedaan. Wij zijn zeer tevreden van hun aanpak en kennis van zaken! Het zijn 2 topwijven en hebben ervoor gezorgd dat wij op onze trouwdag enkel moesten genieten en ons op geen enkel moment zorgen dienden te maken.. Wij zijn zeer tevreden van hen. Ik zou ZO direct terug met hen in zee gaan! Dikke dikke merci!
"Doe maar, we vertrouwen jullie". Ik denk dat ik daarmee al gezegd heb hoe onze ervaring is geweest! Na een verloving in de sneeuw wisten we 2 dingen: wintertrouw én we zoeken een weddingplanner om dat te regelen want ik weet niet hoe -en heb niet de tijd om- dat op de wereld te zetten. In nauw contact met Sanya en Lotte konden we in de maanden voor de trouw toeleven naar onze mooie dag. We gingen voor veel partners af op hun uitzonderlijke expertise maar kregen ruimte om onze eigen fotograaf, MUA, DJ,... aan te reiken die we persoonlijk kennen. Er wordt naar je geluisterd waardoor je, ondanks dat je niets zelf moet doen, toch voelt dat het écht jouw trouwfeest is. De dag zelf valt alleen te omschrijven als tranen van geluk bij het zien van het ideale boeket, de perfect gestylde locatie, Sanya en Lotte die overal en nergens waren: van wijnglazen afruimen tot jenevers opdienen, van cadeaus aannemen tot Dj's oproepen en andere kleine brandjes blussen. Wij hebben genoten van A tot Z en kijken er naar uit om in de toekomst samen te werken voor een "huwelijksverjaardagsfeest" :D.
Liefste Lotte en Sanya, één woord voor jullie: 'wow'. Het huwelijk van Hanne en Andy zag er werkelijk prachtig uit en toont maar eens hoe ontzettend knap een winter wedding kan zijn. Op minder dan een jaar tijd werd er geschakeld en geregeld voor hen, met maar één doel: een gerustgesteld koppel. Ook de dag zelf waren jullie er met 29 paar ogen op jullie ruggen om alles in goede banen te leiden. Jullie mogen terecht trots zijn op jullie werk en hoe professioneel zijn in alles. Als leverancier een echt plezier om mee samen te werken!
Lieve Sanya en Lotte, wat hadden wij hier zonder jullie wel niet moeten doen. Toen ik jullie vier jaar geleden leerde kennen, wist ik eigenlijk meteen: “als ik ooit trouw, dan is het met jullie aan mijn zijde”. En zo geschiedde. Vanaf het eerste moment wisten Jonas en ik eigenlijk dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Pinterest moodboarden en vage ideëen werden werkelijkheid en transformeerden jullie naar niet één, maar twee prachtige trouwfeesten. Hadden we een vraag, een bezorgdheid, een logistiek probleem, dan stonden jullie meteen klaar om een oplossing te bieden. Een goede weddingplanner is goud waard, en geloof mij, jullie zijn een gouden topduo! Bedankt voor al het harde werk, de ontelbare uren die jullie hebben besteed aan het organiseren en plannen van dit weekend, jullie creativiteit, jullie eeuwig optimisme, maar vooral bedankt voor alle steun. Jullie hebben een speciaal plekje in ons hart!
Als je gaat trouwen en nog twijfelt over al dan niet in zee te gaan met een weddingplanner, dan kan ik je alvast zeggen dat je bij de dames van Salon Weddings absoluut niet mag twijfelen! Lotte en Sanya zijn een ijzer sterk duo met elk hun eigen talenten, wat je meteen een totaal pakketje geeft. Ze zijn heel complementair en ze hebben ervoor gezorgd dat onze dag simpel weg fantastisch was, al hadden we er omwille van corona extra lang op moeten wachten. Er kwam ook heel wat improvisatie aan te pas omwille van last minute tegenslag met onze originele locatie, maar samen met de dames hebben we er zelfs een beter feest van gemaakt dan het origineel ooit had kunnen zijn, daar zijn we echt van overtuigd! Bedankt voor alles en hopelijk mogen jullie nog vele bruidjes & co blij maken met jullie top service en styling!
Als je bijna een jaar na datum nog aan het nagenieten bent, dan weet je dat we echt een heerlijk huwelijk hebben gehad. Lotte en Sanya zorgden ervoor dat we vanaf het eerste moment zorgeloos alle details van de trouw konden plannen, zonder stress. Ze gingen helemaal mee in ons herfstverhaal en zorgden ervoor dat de hal van Witbos echt herfst ademde op 9 oktober 2021. Merci Lotte en Sanya!
Wij hebben een fantastische, zorgeloze trouw gehad dankzij Salon Weddings! Een weddingplanner is een extra investering, maar het is écht zijn geld waard. Een trouw zal altijd duur zijn en het is dan zo'n zonde indien je niet die laatste puntjes op de i hebt gezet en er bovendien niet 100% van kan genieten. We beseften de meerwaarde van een weddingplanner des te meer doordat we in 2020 onze wettelijke trouw vierden zonder deze extra hulp. Een receptie voor een groepje van 30 mensen bezorgde ons hierdoor heel wat stress en bekommernissen op de dag zelf. Terwijl we dit jaar onze 'echte' trouw vierden met 180 mensen, en van begin tot einde hebben kunnen genieten. We wisten dat Sanya en Lotte alles onder controle hadden en alles voor ons regelden, zowel de dagen ervoor als de dag zelf. Wat een zaligheid! Ook de voorbereiding van de trouw was heel leuk met hen. Ze gaven ons de vrijheid om zelf met ideeën te komen, stuurden deze bij en vulden ze aan met nog betere ideeën. Wij zouden het meteen op dezelfde manier opnieuw doen!
Lieve Sanya en Lotte, ik wil jullie vooral eerst vertellen wat voor een toppers jullie zijn! Ik volgde de opleiding weddingplanning bij deze twee topvrouwen en ik kan alleen maar zeggen dat het al mijn verwachtingen overtrof... Het was de shot onder mijn gat, de motivatie en het inzicht dat ik extra nodig had. Al mijn verwachtingen zijn overtroffen, daarnaast heb ik 2 mooie stage dagen meegedraaid met hen. Ik kan je zeggen... Het was de mooiste leerschool van het weddingplannen dat ik meekreeg. Naast hun wonder mooie feesten hebben ze ook nog eens een wonder mooie begeleiding en gestroomlijnde coördinatie. Zou ik hun opleiding aanraden?! Wat is dat voor een vraag!! 100% JA!!! Zou ik hen aanraden voor jouw grote dag?! 200% JA!! Xoxo Een enorm enthousiaste en fiere cursiste.
"Amai, dat was een trouwfeest dat ten minste af was!":quote van een kritische vriendin van mijn schoonmama. Één quote dat eigenlijk alles omvat. Sanya en Lotte zorgden voor een top trouwfeest. Je hebt Sanya die meer van de creatieve kant is en zorgt dat alles mooi gestyled is tot in de kleinste details. Je hebt Lotte die alles in goede banen leidt en communiceert met de leveranciers. Ze vullen elkaar goed aan en zijn eigenlijk een topteam. Ze zorgen voor kwaliteit en brengen de beste leveranciers aan. Door hun persoonlijke en gemoedelijke aanpak konden we zorgenloos en zonder stress naar onze trouwdag toeleven. Wat waren we, en zijn we nog steeds, blij dat we ze hadden! Ze hebben van onze dag een topdag gemaakt waar we nog lang van zullen nagenieten! Dikke dankjewel!
'Amai dat kost veel zo'n weddingplanner'. Dit is meestal de eerste reactie van mensen als ze aan ons vragen hoeveel wij betaald hebben voor onze weddingplanner. En ik begrijp die eerste reactie, maar als je weet hoeveel stress en zorgen Salon Weddings ons bespaard heeft, dan is dat al zijn geld meer dan waard geweest. En eerlijk, als je achteraf ziet hoeveel werk die in jouw trouwdag steken, dan begrijp je ook waarom dat zoveel centjes kost: op en neer rijden naar locatiebezoeken ver in de Ardennen bij ons, honderd mailtjes en whatsappjes beantwoorden, op- en afbouwen, aankleding, moodboard etc. Wij wisten meteen dat we niet wilden trouwen zonder weddingplanner want zoals bij veel koppels waarschijnlijk wist ik al dat de planning volledig op mijn schouders, de schouders van de vrouw, zou terecht komen. Ik wilde vermijden dat dit voor veel stress en ruzie zou zorgen. En ja hoor, Salon Weddings heeft het allemaal kunnen waar maken en ervoor gezorgd dat wij tijdens onze mooiste dag aan niets moesten denken. Weet je hoe zalig het is dat je op je trouwdag je aan het opmaken/aankleden bent en je kijkt naar buiten en je ziet die hevige Kempische dames alles geven om de setting van de ceremonie en diner zo perfect mogelijk te krijgen? Dan besef je: amai chance dat we die hebben! Wij kunnen Sanya & Lotte van Salon Weddings alleen maar aanraden. Ook het perfecte duo: Sanya de creatieve styliste en Lotte het gestructureerd organisatorisch talent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid