facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salma Fikri

Salma Fikri

Info

La Chiropratique est discipline de santé manuelle de référence pour le traitement et la prévention des Troubles neuro-musculo-squelettiques
Le chiropracteur est considéré comme l’expert en soin de la colonne vertébrale (Spinal Health Care Exper

Geschiedenis

La Chiropratique est discipline de santé manuelle de référence pour le traitement et la prévention des Troubles neuro-musculo-squelettiques
Le chiropracteur est considéré comme l’expert en soin de la colonne vertébrale (Spinal Health Care Exper



"Chiropracteur adulte, enfants et bébés"
Adres: Rue de la Concorde 68 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0474 09 28 74
Stad: Brussel
Route: Rue de la Concorde 68
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 09:00-14:00
Dinsdag: 08:30-12:00
Donderdag: 09:00-20:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 12:30-16:00


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chiropractic Center Brussels Chiropractic Center Brussels 2 km Gelukkig heb ik haar leren kennen anders was operatie operatie ...dank u voor alles z...
Recensies
Ik raad Salma Fikri ten zeerste aan! Ze loste mijn vrouw af na de bevalling die nek- en bekkenpijn had. En heeft ons veel geholpen met onze pasgeborene die via een zuignap werd geboren. Zijn werk is geweldig. Met onze ogen dicht gingen we terug.
Ik nam een ​​afspraak voor pijn in mijn linkerbeen na ischias en hoewel ik sceptisch was, was mijn pijn twee dagen na de afspraak praktisch verdwenen. Ik kan bewegingen opnieuw doen die ik niet meer kon doen ondanks meer dan een maand fysiosessies en sporten. Ik heb geen woorden om te zeggen hoe dankbaar ik ben omdat ik weer leef!! Het is zo zeldzaam om een ​​dokter te hebben die zo bekwaam is als hij verdient om benadrukt te worden!!! Bedankt dr. Fikri!!
Salma is een zeer bekwame chiropractor. Ze is ook een aardig en aardig persoon en spreekt Engels. Zeer aan te bevelen!
Salma Filkri is magisch... ze is mijn beschermengel geworden, ze is super responsief en beschikbaar om je te adviseren. Ik probeerde veel osteo en chiro zonder enige antwoorden op mijn zorgen, totdat Salma mij werd aanbevolen. Ze weet me elke keer uit pijnlijke situaties te halen, door mijn baan ben ik heel vaak geblokkeerd, maar Salma neemt de tijd om alle dagelijkse zweren op te lossen. Naast haar efficiëntie tijdens de sessie, geeft Salma je altijd wijnadvies om thuis toe te passen. Ik raad haar ten zeerste aan
Salma is een uiterst bekwame chiropractor. Ik ben haar bijzonder dankbaar voor haar vakkundige aanpak tijdens mijn zwangerschap; dankzij haar chiropractische aanpassingen enorm geholpen dat de baby de juiste geboortepositie krijgt en een natuurlijke geboorte garandeert! Ze is ook geweldig met chiropractie bij baby's naast volwassenen. Ik vertrouw op haar professionele oordeel en ik zou haar bekwame benadering ten zeerste aanbevelen aan iedereen, ook aan zwangere vrouwen.
Fikri Salma, is bekwaam en aangenaam. Ze manipuleert met precisie en luistert naar jouw specifieke wensen omdat we allemaal onze eigen kant op zijn. Ik heb lang getwijfeld voordat ik een afspraak maakte. Mijn enige spijt is dat ik heb gewacht.
Bedankt Salma voor je professionaliteit, je zachtaardigheid met onze kleine, je waardevolle adviezen en oefeningen die ons enorm hebben geholpen bij het geven van borstvoeding en je magische handen die me zoveel opluchting gaven na de bevalling.
Dokter Salma heeft behendige vingers. Ik laat een consult bij haar achter en mijn lichaam bedankt me. Een aantal dagen geblokkeerd, kon ik mijn vaardigheden herwinnen na de chiropractische sessie. Salma wordt geadviseerd als zowel een chiropractor als een zorgzaam persoon.
Dr. Salma, competente en zeer geduldige behandelaar. Ze werkt met performance en fijngevoeligheid en luistert naar haar patiënt. Bedankt De voor het deblokkeren van mijn rug, indien nodig kom ik zonder aarzelen terug.
Salma is een engel. Tijdens het derde trimester van mijn tweede zwangerschap had ik last van lage rugpijn sinds mijn eerste geboorte. Bovendien had ik een peuter thuis om voor te zorgen = geen pijnstillers en de hele dag 11 kg tillen, hielp me met lage rugpijn en gaf me kracht voor mijn tweede bevalling. Later repareerde ze af en toe mijn rug nadat ze voor twee peuters had gezorgd : Wat ik zo leuk aan haar vind - ze luistert naar je en probeert de beste oplossing voor je te vinden, rekening houdend met je mogelijkheden. Ik waardeer haar holistische benadering, haar kennis gaat veel verder dan chiropractie denk ik. Salma hielp me altijd met acute rugpijn en adviseerde me hoe ik mezelf thuis kon helpen, geen medicijnen nodig. Als bonus is Salma altijd vriendelijk en professioneel tegelijk. Toen we het niet zeker wisten, controleerde Salma ook onze baby en gaf ons goede tips over wat we elke dag moesten doen. We verlaten haar kantoor altijd met een beter gevoel - zowel fysiek als emotioneel. Heel erg bedankt voor je uitstekende zorg!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid