facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sales at Size

Info

Wij zijn een gedreven en ambitieuze onderneming die andere bedrijven ondersteunt om een optimaal rendement te bereiken. Social Media, Online Marketing, Google Adwords, Webdesigns,… hebben geen geheimen meer voor ons.

Geschiedenis

Iedereen heeft een verhaal te vertellen…en wij helpen jouw onderneming graag met de ondersteuning en uitwerking hiervan. Ons team is gespecialiseerd in Social Media, Google Adwords, Sales Coaching, Sales Management en Online Opleiding.
Wij zoeken samen met jou naar de juiste strategie, zowel online als offline.
Wij zijn geregistreerd dienstverlener, waardoor onze klanten gangbaar recht hebben op subsidies van de Vlaamse overheid voor onze diensten!



" .Social media, Google Ads, websites, branding en meer. .Sales at Size bevindt zich in Zoersel, waar de bescheiden Kempische mentaliteit heerst. Wanneer het echter om creativiteit gaat, voeren we het hoogste woord. ?Sales at Size biedt u een full service oplossing van Advies tot online zichtbaarheid.Bijkijk onze website om te zien in welke diensten we gespecialiseerd zijn."
Adres: Handelslei 103, 2980 Zoersel
Telefoonnummer: +32 476 76 27 83
Stad: Zoersel
Route: Handelslei 103
Postcode: 2980


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Etalagekunst by Daphné Herbosch Etalagekunst by Daphné Herbosch 1 km Bijzondere etalages op maat.
Cafe Corona Cafe Corona 5 km Het besmettelijkste online café! HUMOR en GEZELLIGHEID TROEF!
Recensies
Positieve ervaring, reeds enkele jaren. Regelmatige posts, origineel uitgewerkte ideeën voor de opvolging van onze Facebook/Instagram-pagina, mooie en doordachte opmaak websites, waardevolle commerciële tips! Aanrader!
wow, wat een verademing om met Sales at size samen te werken. Creativiteit dynamiek, alles wat je nodig hebt, als je zelf geen tijd hebt om je social media op te volgen. topbedrijf met toppers aan het werk
Ik werk nog maar een paar maanden met jullie samen. Maar professionaliteit, creativiteit, proactief werken zijn prima. Doe zo verder!
Een veelzijdig team van creatieve duizendpoten. Wat je nood ook mag zijn, ze beantwoorden aan al je wensen!
Fijne parnter om mee samen te werken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid