facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SAJOU

SAJOU

Info

Sajou est une boutique spécialisée en jeux de société et beaux jouets située à Bruxelles. Voir www.sajou.be.

Geschiedenis

Une véritable caverne d'Ali Baba dédiée au monde du jeu de société, du beau jouet et des loisirs créatifs pour enfants !

Savez-vous qu'il sort aujourd'hui plus de 1000 nouveaux jeux de société par an ? Pour tous les goûts, les prix et les âges. Il y en a forcément l'un ou l'autre qui vous convient et nous sommes là pour vous aider à les trouver !

Pour les jouets, c'est pareil, tout fonctionne au coup de coeur. Voici quelques marques que nous suivons: Haba, Djeco, Lilliputiens, Moulin-Roty, Brio, Schleich, Avenue Mandarine, Vilac, Janod, Hape, Plan Toys,,...

Le conseil est notre plus-value, profitez-en !



"Magasin de jouets et jeux de société pour petits et grands située à Bruxelles Jette. Accueil et conseil personnalisé. Grand choix de jouets en bois et jeux de société pour tous les âges c'est notre dada ! avec de précieux conseils de passionnés sur place. Organisation d'une soirée-jeux mensuelle à Jette. Toutes les plus belles marques de jouets en bois ou en tissu pour les enfants, sans oublier les bricolages, figurines, jeux éducatifs, jeux de construction, doudous, peluches, jeux d'éveil, poupées et puzzles: Haba, Lilliputiens, Djeco, Moulin-Roty, Corolle, Brio, Schleich, Janod, Micro, Jellycat, Sylvanian Families, Avenue Mandarine, etc. Une entreprise familiale et locale."
Adres: Avenue de Jette 298, 1090 Jette
Telefoonnummer: +32 2 427.08.87
Stad: Jette
Route: Avenue de Jette 298
Postcode: 1090



op zoek naar gerelateerd: Jouets sajou
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Horlogerie Mangione Horlogerie Mangione 439 meter Zeer professioneel zeldzaam tegenwoordig, zeer netjes werk en aandacht voor de klant....
Hemp Shop Hemp Shop 711 meter Zeer vriendelijke verkoper die kennis heeft van zaken. Enorm veel verschillende produ...
Sales shop Sales shop 2 km Wij verkopen Electrische steps, gereedschap zoals ladders en krikken, gereedschapkist...
Recensies
Zeer gezellig spellenwinkeltje heeft ook speelgoed voor jongere kinderen. Ze helpen je er graag bij het maken van je keuze zonder opdringerig te zijn. Veel spellen zijn Franstalig, maar als je het vraagt, doen ze met plezier de moeite om het op te zoeken en indien mogelijk in het Nederlands voor je te bestellen. Eens geleverd bellen ze je dan meteen op met het goede nieuws. Topservice! Het is er misschien een tikje duurder dan op webshops, maar ze houden je aankoopbedragen bij en na je 10 aankoop krijg je 10% van het totaal als tegoed. Als trouwe klant kan je dus stellen dat al hun spellen 10% goedkoper zijn dan dat ze geprijsd staan! Ook zijn ze mede-organisator van het jaarlijkse Spellenevent Jette's gaming Tour! Super leuk!
Altijd goed advies en ook als de kinderen groter worden, komen ze altijd met sterren vol ogen en armen vol naar buiten en ook niet te vergeten de geweldige spelletjesavonden die ze 1x per maand organiseren! Aarzel niet om langs hun deur te gaan, u zult normaal gesproken niet teleurgesteld worden.
Fantastisch! Winkel open op zondagochtend... een geschenk op het laatste moment gevonden en dankzij de hulp van de verkoopster die van goed advies is
Ik ging een pakje Uno-kaarten kopen. Het is een kleine, maar goed gesorteerde winkel. Voornamelijk spelletjes voor jonge kinderen. Goede service.
We ontdekten deze winkel via internet terwijl we op zoek waren naar een specifiek spel. We hebben een e-mailcontact geprobeerd. Snelle, vriendelijke, efficiënte reactie. We hebben het spel snel, in een ontspannen en hartelijke sfeer kunnen bestellen en laten bezorgen. Wat leuk dit soort uitwisseling! We wonen ver weg, maar we gaan met onze bankkaart lol deze winkel "in het echt" bezoeken. Ik weet zeker dat we daar net zo goed worden ontvangen als per e-mail. We kunnen niet wachten om geleid te worden naar de games die we leuk vinden. Veel dank aan hen. Het is onberispelijk!
Het personeel zorgt altijd voor je. Ze zijn aangenaam en kennen alle spellen goed. Het is altijd een genoegen.
Altijd een plezier om in deze speelgoedwinkel binnen te stappen waar de ontvangst lachend is en waar we weten dat we bij onze keuze geholpen en goed geadviseerd zullen worden. Een bekend pluspunt! Adres om te onthouden voor liefhebbers van nieuwigheden.
Ik kan mijn aantal passages in de laatste 3 winkels niet tellen. Wat elk bezoek gemeen heeft, is: - gastvrij met een glimlach en een goed humeur - een ruime keuze - advies op maat op basis van jouw spelersprofiel
Ik vond wat ik zocht. Zeer goede winkel voor games, speelgoed, enz..
De adviezen altijd zo wijs met humor en een lach...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid