facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saitama Sushi

Saitama Sushi

Info

Zin om gezellig te eten in 'S gravenwezel? Kom genieten van onze heerlijke Japanse Keuken

Adres: Wijnegemsteenweg 16, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 475 99 92
Stad: 's-Gravenwezel
Route: Wijnegemsteenweg 16
Postcode: 2970


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:30
Zaterdag: 17:00 - 22:30
Zondag: 17:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Sushi Schoten, Saitama Sushi Keerbergen, Poké Bowl Schilde, Sushi Schilde
Recensies
Beste sushi die ik ooit gegeten heb. Heel vriendelijk personeel! Als we sushi eten is het altijd hiervan.
Te duur voor wat je krijgt. Weinig vulling. De maki had vooral veel rijst met veel gepofte rijst en dan een beetje zalm
Grote teleurstelling. Combo voor 1 persoon besteld 26 stuks voor 27,50 euro In opmerkingen gevraagd om geen rauwe witte vis in combo te steken; was wel aanwezig. 3 stuks haring, weggesmeten geld voor mij want dit lust ik echt niet. Elke sushihuis heeft al mijn wens zonder probleem volbracht, jammer dat deze het niet kon. Inhoud van de rollen zelf was ook heel teleurstellend. Gefrituurde rol had inhoudelijk enkel zalm. En dit was hetzelfde voor enkele andere rollen ook. Niets van groenten aanwezig. 1 rol had een beetje sla en komkommer, en daar bleef het bij. De sashimi was enorm dik gesneden. Zeewiersalade besteld: was niet veel salade aan. Gewoon zeewier ontdooit en in een potje gestoken. Voor deze prijs verwacht ik toch wel kwalitatievere sushi. Enorm teleurstellend, laatste keer dat ik hier bestel.
Lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten! Zeer vriendelijk personeel! Altijd een warm welkom. Zeker een aanrader!
Sushi was heel lekker maar behoorlijk kostelijk. +€130 voor 4 personen en uiteindelijk hebben er 3 nog een boterham gegeten omdat ze niet voldaan waren. Tip: toch proberen te letten op hoe je de telefoon opneemt en bestelling levert. Vriendelijkheid kost geen geld.
Mijn vaste plek voor post workout poke bowls of voor sushi in het weekend. Heel lekker en zeer sympathieke baas. Een echte aanrader!
Zeer lekkere sushi! Een beetje aan de duurdere kant maar dat is het waard.
Best sushi ooit en super vriendelijk mensen
Slechte bediening, kennen niets van wijn, geen Hoegaarden stond wel op de kaart, suchi viel uit elkaar bij het nemen, suchi was soms te groot om te eten. Slechtste ooit, en dat voor 's Gravenwezel - Schilde!
Niet de gezelligste plek om te gaan eten maar het was lekker. Het laatste half uur wel zonder drinken gezeten maar geen enkele plek is perfect. Prijsklasse 100+ voor 4 pereonen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid