facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saint Mac

Saint Mac

Info

Saint Mac is een winkel met een leuk, betaalbaar aanbod aan whisky, rum & meer. Deze producten komen ook aan bod tijdens onze proeverijen die we maandelijks organiseren.

Geschiedenis

Saint Mac richt zich tot de liefhebber van whisky, rum en andere distillaten die op zoek zijn naar alternatieve betaalbare bottelingen. In ons aanbod vind je onafhankelijke bottelaars, gelimiteerde flessen of gewoon onbekende flessen naar ieders smaakbeleving.

Om onze producten in de kijker te zetten organiseren we maandelijks een proeverij. Daarnaast is het ook mogelijk om een proeverij op maat te organiseren. Al onze proeverijen gebeuren sowieso in een gezellige huiselijke sfeer.



"Verkoop en proeverijen al dan niet privé van whisky, rum en gin!Naast de openingsuren zijn we ook beschikbaar op afspraak."
Adres: Breeërsteenweg 304, 3640 Kinrooi
Telefoonnummer: 0496971422
Stad: Kinrooi
Route: Breeërsteenweg 304
Postcode: 3640


Recensies
Topzaak met een uitbater die ook echt zijn producten kent. Ik denk dat Gunther ondertussen beter weet wat ik graag heb dan ikzelf.
Kleine winkel met een groot aanbod gin, whisky etc. De uitbater van deze eenmanszaak geeft goede uitleg en heeft passie voor zijn producten
Persoonlijk onthaal, een nét wat ander assortiment aan whiskey's & legendarisch leuke tastings!
Geweldige proeverij met uitstekende gastheer en uitmuntende sfeer en de nodige uitleg bij de verschillende soorten en merken whiskies!
Toffe mensen, de eigenaar staat je met raad en daad bij om jouw ding te vinden! Top!
The place to be voor de echte whiskey en rum liefhebbers. Veel variatie en interessante tasting avonden om je kennis te verrijken!!!
Gastvrije onthaal en prima whiskey's
Super vriendelijk en fantastische service. Echte kenner!
Goede service! En veel keuze!
Heel fijne en behulpzame mensen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid