facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saint Hubert Wijtschate

Saint Hubert Wijtschate

Info

Praat- en eetcafé Saint-Hubert is te vinden op de markt van Wijtschate. Onze deur staat dagelijks voor u open vanaf 10u. uitgezonderd op maandag en dinsdag.

Geschiedenis

Saint-Hubert is een eetcafé gelegen in het mooie heuvelland.Na een prachtige wandeling of fietstochtje kunnen jullie bij ons altijd terecht voor een hapje of een drankje. Jullie zijn dagelijks welkom vanaf 10 u, uitgezonderd op maandag en dinsdag. Over de middag (tussen 11u30 en 14u.) kan er gekozen worden voor onze dagschotel, maar verkiest je liever een gerecht van onze menukaart. Geen enkel probleem. In het weekend kan je ook 's avonds bij ons terecht om een hapje te eten.

Adres: St.-Medardusplein 17, 8953 Wijtschate, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0476/46 44 23
Stad: Wijtschate
Route: St.-Medardusplein 17
Postcode: 8953



op zoek naar gerelateerd: Sint Hubert Keiem dagschotel, Sint hubertus Westouter Facebook, De Dreve Wijtschate openingsuren
Recensies
Nieuwe uitbaters. Bram en Lee hebben de zaak overgenomen met een uitermate goed resultaat. Ontvangst om ”U” tegen te zeggen. Een heel mooie kaart met uiterst smakelijke berechten. Verzorgde bediening. En dit tegen een schappelijke en eerlijke prijs. Ook als je de ”Eigen kweek route” route komt doen, houd een halte bij Bram en Lee. Geniet van de sfeer en de positieve vibes. Gewoon THE PLACE TO BE.
Vriendelijke dame voor de bediening, een norsere man achter de toog. Lauwe mini loempiasnog koud binnenin en flauwe soep die echt niet zo lekker was, peper en zout brachten geen oplossing. Spijtig want het café zat helemaal vol en enige café in de buurt.
Leuke, toffe sfeer en vriendelijke bediening...Eten: 4/5
Leuk personeel, betaalbaar, en een leuk dessertje van Eigen Kweek.
Leuk stadje, lekker geslapen in het hotel 1000 ciels
Authentiek volkscafé in het centrum van Wijtschate, aangepast aan de 21e eeuw. Aangenaam aanbod Belgische bieren, waarvan tot 3 aan de tapkraan. Ter plaatse kunnen ook snacks gegeten worden. In de zomer is er een klein terras.
Typisch dorpscafe , ruim terras. Goed vertrekpunt voor een wandeling of fietstocht. Goede bierkaart.
Café wordt uitgebaat door randdebiel, die ons bijna te lijf ging omdat we de intentie hadden om met een groep fietsers iets te drinken op het terras. Nog nooit meegemaakt.
Mooie plaats om eens te stoppen tijdens je toch in het heuvellandse. Uitgebreide drank-kaart en een gezellig terras met uitzicht op de kerk of op de "platse"!
Lekkere koffie op het zonneterras. Uitzicht op pleintje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid