facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saigon Imbiss Eupen

Saigon Imbiss Eupen

Info

Freuen Sie sich auf Fritten aus frischen belgischen Kartoffeln, selbstgemachten asiatischen Spezialitäten sowie Burger, Döner u.v.m.

Adres: Gospertstraße 101, 4700 Eupen
Telefoonnummer: 087/744330
Stad: Eupen
Route: Gospertstraße 101
Postcode: 4700


Recensies
De zelfgemaakte salade en de saus zijn een familierecept, gewoonweg heerlijk, deze salade wil je elke dag eten. Je moet het gewoon proberen, helaas ben je op vakantie tot en met 3 september.
Het eten smaakte altijd erg goed, maar er is niets te eten. Ik denk de Chicken Burger Mega
Heerlijke friet, die ook enkele Aziatische specialiteiten biedt. Helaas zijn de openingstijden niet betrouwbaar waardoor ik vaak voor de dichte deur heb gestaan.
Ik ken deze fritüre al zo'n 30 jaar. Top kwaliteit. Top salade vind de scampi's super lekker. Pita een traktatie. De 2 achter de toonbank zijn gewoon perfect. Jammer dat er niet meer zitplaatsen zijn.
Saigon is helaas niet snel genoeg voor mij en de frietjes zijn te vettig en ongezond voor een lompe baba als ik, ik vind grill eupen toch lekkerder! En als ik nog een Pommdöner 6 heb moet euro's betalen, hag it
Beste in de stad. Al meer dan 30 jaar traditie. Bovenkant
Erg lekker eten en altijd super vriendelijk personeel. Altijd mijn genoegen
Zento V Eten: 5/5
Heel vreemde Chinezen die hier een friteuse runnen. Ziet er van buiten ook behoorlijk vervallen uit.
Heel aardig de eigenaren. De frietjes zijn geweldig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid