facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saffels Nest

Saffels Nest
Adres: Hellestraat 3, 9080 Zaffelare, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: (0032)0478/97.82.14
Stad: Zaffelare
Route: Hellestraat 3
Postcode: 9080



op zoek naar gerelateerd: Persijzerstraat 33 Zaffelare, Koffiehuis Zaffelare
Recensies
Een goede B&B
Perfect en ongecompliceerd welkom, spreek gewoon met de vriendelijke hospita het tijdstip van aankomst af, het is uiteraard erg flexibel. De dame spreekt meerdere talen. Verder alles perfect: grote, goed verlichte kamer, uitstekende bedden... en zelfs horren voor alle ramen, wat zeer gewaardeerd wordt. Absolute rust. Perfecte wifi. Café en fritkot vlakbij, en er is ook de de rigueur kebab. Wil je meer, Lochristi ligt op 3 km afstand of je kunt iets telefonisch bestellen. Het restaurant van het Kasteel van Zaffelare, vlakbij, biedt plaats aan de allerrijksten! Veel mooie fietspaden in de omgeving. De magnifieke film "Close" van Lukas Dhont, die in 2022 het Filmfestival van Cannes won, werd hier vlakbij opgenomen. Het interessante bloemenmuseum van Zaffelare we zitten midden in een tuinbouwstreek ligt op een boogscheut. De hele streek is prachtig, mis vooral het grote provinciedomein Puyenbroeck 2 km niet.
Rustig een leuke plek om te overnachten terwijl je in Gent bent, hoewel het zich in Lochrity bevindt, een wijk op ongeveer 20 km van Gent. Eten en drinken: Saffels Nest serveert geen eten, maar er is een keuken, bord, pot enz. Men kan zich thuis voelen om welk voedsel dan ook te bereiden.
Ik vond het helemaal niet leuk. Gebrek aan alles, tv, radio, drankjes mag je meenemen, maar te duur € 2 voor een flesje water Flanellen lakens in de zomer. Het was een hoop verwarring. Er is altijd veel werk om deze site vrij te geven.
Het is een prachtig huis, de eigenaresse is een uitstekend mens, ze is altijd op de hoogte van je wensen en je comfort in huis.
Zeer aangenaam verblijf kalm en rust Katleen is erg zorgzaam. Meer dan hartelijk aanbevelen.
Zeer gastvrij, de gastvrouw is erg vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid