facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sack Zelfbouw

Info

Wil jij graag zelf de handen uit de mouwen steken in je (ver)bouwproject? Dankzij Sack Zelfbouw kan je meer dan je denkt.

Geschiedenis

Trendzetter in Verwarming en Sanitair & Ventilatie - Begeleiding en Advies



"SACK, ZELFBOUW WORDT JE VAK.Dankzij Sack Zelfbouw kan je meer dan je denkt. We begeleiden je, zodat je alles perfect installeert, met de glimlach! Hoe we dat doen? Door onze succesformule, zelfbouwpakketten & advies voor: Verwarming, Sanitair, Badkamers, Ventilatie, Hernieuwbare energie & Slimme elektriciteit.Dinsdag en donderdag na kantoorurenook mogelijk op afspraak."
Adres: Frank Van Dyckelaan 16, Temse
Telefoonnummer: +3237651727
Stad: Temse
Route: Frank Van Dyckelaan 16


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sack Temse Openingsuren, Zelfbouw verwarming, Sack Maldegem, Sack Zelfbouw Aarschot, Sack Zelfbouw review, Zelfbouw elektriciteit, My Sack Zelfbouw, Sack Aarschot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prowall • Algemene bouwwerken Prowall • Algemene bouwwerken 1 km alg.bouwwerken - verbouwingen - allround karweien
Conducto Tegels Conducto Tegels 3 km Vandaag tegels gaan kiezen. Supervriendelijke verkoopster, zag dat ons budget niet gr...
Gwplus Gwplus 3 km GW+ heeft onze volledige badkamerrenovatie uitgevoerd. Geert heeft bij het plannen er...
Hout-Idee Verhofstede Hout-Idee Verhofstede 5 km Afgaande op tevredenheid bij vorige plaatsing ook deze keer gekozen voor Verhofstede ...
Recensies
Ik schrijf niet vaak reviews, maar onze frustratie met Sack zit echt wel heel diep. Ze staan op de eerste rij om mooie praatjes te verkopen als het op verkopen aankomt, maar daarna is het héél wat minder. Ze leggen je een tijdsdruk op om hun materialen af te nemen omdat dat zogezegd contractueel vastligt, maar als omgekeerd zijzelf iets niet kunnen leveren dan is het natuurlijk al gauw overmacht. Op dit moment wachten we al bijna een jaar op stukken uit onze levering. Er is totaal geen uitzicht op beterschap, en ondertussen ben je als klant en zelfbouwer alweer op jezelf aangewezen om die problemen op te lossen. Nooit komen ze spontaan met een alternatief of een oplossing. Een mooi standaardbriefje in samenwerking met Vaillaint is alles wat we gezien hebben. Start misschien eerst nog wat extra verkoop filialen op, want daar zijn jullie wel goed in. Het is nochtans simpel: je moet geen dingen staan verkopen die je niet kan leveren. Een verwittigde toekomstige klant is er bij deze twee waard.
We hebben alles via Sack gedaan: sanitair, afvoeren, verwarming, badkamer en domotica. We zouden het niet meer opnieuw doen. In het technisch ontwerp zitten tal van fouten, waardoor je het uiteindelijk toch allemaal zelf moet uitzoeken, stukken wisselen, bijbestellen etc. De hogere prijzen die je betaalt zijn dus niet verantwoord als je kijkt naar het advies en ontwerp dat je daarvoor krijgt. Daarboven de laatste maanden ook totaal niet meer bereikbaar voor technische ondersteuning en vragen, afspraken worden helemaal niet nagekomen "we zullen het nog deze week oplossen" en dan niets meer. Na 4 maand, letterlijk meer dan 20 telefoons en tientallen mails werkt onze domotica nog steeds niet. Tegenwoordig krijgen we de programmeur zelfs niet meer aan de lijn als we bellen, zit altijd "in vergadering". Je bent echt beter af bij een goede doe het zelf zaak! Zowel financieel als qua advies.
Zeer ontevreden van SACK Zelfbouw. Hieronder enkele elementen in rekening te nemen: - De technische support was overboekt: we moesten weken wachten vooraleer een technische uitleg kon worden ingepland. Je doet dus alles op jezelf en zonder begeleiding. - Er waren veel na-leveringen van materiaal en hadden geen zicht op de timing van de nalevering. Je had dus niet tijdig het materiaal beschikbaar. - De facturen waren onduidelijk opgesteld en bij vragen konden we niet ter plaatse komen, maar enkel telefonisch contact opnemen. Je kon dus geen facturatie-overzicht behouden bvb geen leverbon. - Er zijn verschillende prijsstijgingen naar boven gekomen omdat de termijn van afname overschreden was. De termijnen van afname worden bovendien onrealistisch opgesteld.
Nooit meer. Handboeken en video's zijn ontoereikend en de uitleg bij de levering is veel te kort vaak moeten ze te veel adressen doen op één dag waardoor ze snel weg moeten. Ook de technische ondersteuning via mail of telefonisch is bedroevend. Mails beantwoorden duurt vaak enkele dagen en telefonisch kan er vaak niet meteen op de vraag geantwoord worden waardoor je weer niet verder kan. Bij veel leveringen waren er materialen te kort die dan moeten nageleverd worden. Sack is niet meer dan een verkoper met slechte klantenservice...
Reeds twee keer een afspraak gehad bij Sack om mijn project te bespreken. Mijn contactpersoon is Jens Van Broeck. Heel goede en duidelijke uitleg bij elk deel van de offerte. Vandaag was het opendeurdag in Temse. Je voelt onmiddellijk de goede sfeer tussen de verschillende werknemers. Heel tevreden van de deskundigheid. Ook Karen van de afdeling 'badkamers' heeft me super professioneel en met tonnen ervaring verder geholpen. Contracten getekend en nu wachten op de bouwvergunning....
Ik kan Sack absoluut niet aanraden. Zeker niet voor verbouwingen. Er wordt geen aandacht geschonken aan de bestaande toestand en te weinig mee nagedacht over de mogelijkheden. De technieken zijn hier ook niet aan aangepast en Sack geeft weinig tot geen advies. De handboeken en video's gaan ook zelden over de exacte versie van de technieken die geleverd worden waardoor het toch altijd net iets anders is.
Geen enkele levering is foutloos gegaan. Leveringen is telkens een gedoe. Meerdere fouten bij Sack zelf, steken alles op de klant. Facturen zijn onduidelijk en niet transparant. Onbeleefd en klantonvriendelijke bedrijf. Zeer teleurgestelde klant. Sack stelt alles heel mooi voor, maar uiteindelijke laten ze je stikken en betaal je gewoon heel veel geld voor weinig resultaten of ondersteuning.
Al reeds 8 maand aan het bevriezen door het nie leveren van mijn warmtepomp! De factuur kan wel de dag voordien verzonden worden ongelooflijk nooit meer !!!!
Enkele tips voor toekomstige Sack-zelfbouwers: 1 Het ventilatie & vloerverwarming legplan heeeel goed nakijken op dat er geen leidingen lopen doorheen stalen profielen. Die leidingen moet je laten verplaatsen in het legplan of gaten laten uitbranden bij productie van het profiel. Dat niet doen geeft later problemen met de plaatsing, vloeropbouw en debiet. 2 Goed nakijken dat ventilatie roostertjes niet per vergissing getekend staan in keukenkastjes en muren. 3 Legplan vloerverwarming goed vergelijken met het ventilatie en sanitair legplan. De verschillende plannen houden geen rekening met elkaar waardoor de vloeropbouw te dun kan uitvallen als je de kruisingen niet van dag 1 mee opneemt. 4 Doe je voorbereiding in de week, Sack is niet telefonisch bereikbaar voor vragen in weekends waardoor je anders regelmatig zal moeten wachten tot maandag met een probleem of vraag. Dit is het grootste nadeel van met Sack te werken: sales kan op zaterdag maar support niet en dat is jammer want dan heb je het net het meeste dringende hulp nodig.
Professionele en vriendelijke ontvangst. Zeker de moeite om een afspraak te maken als je een zelfbiuwprojecr start.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sack Zelfbouw met het openbaar vervoer


Temse Krimperslaan 90 meter
280
Temse Lasserslaan 380 meter
280
Temse Benoitstraat 430 meter
97
98
99
99S
Temse Benoitstraat 430 meter
280
Temse Benoitstraat 440 meter
97
98
99
99S

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid