facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sabine Frietshop

Sabine Frietshop

Info

Beste frituur van Oudenaarde en omstreken

Adres: Hoogstraat 13 , Oudenaarde 9700, BE
Telefoonnummer: 0499 74 01 48
Stad: Oudenaarde
Route: Hoogstraat 13
Postcode: 9700


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-14:00
Dinsdag: 17:00-22:30
Woensdag: 11:00-14:00
Woensdag: 17:00-22:30
Donderdag: 11:00-14:00
Donderdag: 17:00-22:30
Vrijdag: 11:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: frituur station oudenaarde, frituur de meersbloem, frituur oudenaarde, frituur voetbalplein oudenaarde, frituur de markt oudenaarde, frituur de wilg, frituur bergstraat oudenaarde, koningsfrietje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fresca Fast Food Fresca Fast Food 220 meter Tijdens het proberen eten van onze bestelling was ik al aan mijn review aan het denke...
Recensies
Superpak besteld voor mij en mijn tienerzoon en het waren superlekkere frietjes. Groot pak was voldoende geweest. Lekkere kippets en kippevleugelsbrochette erbij hebben ons ook gevuld dus best hier ook rekening mee houden. Als je buiten eet is het belsignaal duidelijk genoeg om de bestelling af te halen. We aten wel op een rustig moment dus kan niets zeggen over drukkere dagen. Ons zien ze hier zeker terug!!!
Lekkere frietjes, goede frikandel, was naar aanleiding van de rode duivels dat we binnen vielen om frietjes te eten , super druk maar de eigenaar kon het makkelijk aan, tof.
Prijs kwaliteit goed,enkel de frietjes blijven spijtig genoeg lang op mijn maag liggen.
Ik ga er nu ongeveer 26 jaar langs, de beste frituur van Oudenaarde, omstreken en wat mij betreft van België. Smaak van de frieten is ongeëvenaard en het stoofvlees simpelweg onweerstaanbaar. Doe zo verder Sabine en hopelijk kan je de zaak en het geheim achter deze pure culinaire verwennerij aan je zoon doorgeven! Tientallen anderen heb ik er tijdens verplaatsingen en omzwervingen bezocht maar geen één die me zo kan bekoren! Een absolute aanrader.
Wat een tegenvaller! Vispannetje niet te eten, scampi tagliatelli met scampi's die te ver gegaard zijn en dus hard en niet eetbaar. Hier kom ik niet meer terug.
Lekkere frietjes en een goeie service
Een zeer propere frituur met een zeer vriendelijke bediening. De frieten waren zeer lekker en perfect gebakken de bicky burger was ook lekker maar het broodje mocht naar mijn menig iet meer gegrild zijn. Het enigste nadeel is dat je er niet kunt betalen met de kaart maar gelukkig is er een bank vlakbij.
Afgehaald, super frieten. Zelfgemaakte stoofvleessaus was super lekker. Goede bicky burger en lekkere snacks. Topkwaliteit, kom hier zeker terug!
Super lekker en gezellig
Smaken verschillen. Decatese heeft deze fritshop wel. Toffe mensen met kennis van frietjes maken. Zeker en vast niet slecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid