facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sabbe Steel

Info

balustrade
trapleuningen
deuren
meubelen
constructies
...
in staal / inox / cortenstaal




"SABBE bv is gespecialiseerd in het maken van metaal op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Wij maken alles op vraag van de klant. Geen uitdaging is ons te groot!"
Adres: 8310 Assebroek
Telefoonnummer: 0474728258
Stad: Assebroek
Postcode: 8310


Recensies
Ayton Sabbe heeft voor ons een stalen binnendeur en trapleuning gemaakt en gisteren geplaatst. Het is een knap staaltje van vakmanschap geworden !! Alle stappen in het proces gebeurden in samenspraak met ons en dat op een professionele maar tevens erg vriendelijke wijze. Absolute aanrader !!
Heel tevreden met de geplaatste glazen binnendeur met zijraam! Het was geen gemakkelijke opdracht owv de hoge hoogte van onze ruimte, maar Ayton denkt mee en zonder problemen werd de stalen deur gemaakt naar onze smaak en werd ze perfect geplaatst en heel netjes afgewerkt. Aanrader!!
Sabbe metaalwerken maakte voor ons een stalen balustrade voor op onze beton trap. Het was een uitdagend werkje die met zeer fijn vakmanschap uitgevoerd werd. Het resultaat is meer dan geslaagd. Daarnaast was het ook vlot communiceren en werden de afspraken nagekomen. Zeker de geschikte partij voor metaal maatwerk.
Zeer tevreden met de dubbele stalen deur! Mooie afwerking en degelijk materiaal. Er staat alvast nog een deur op de planning. Bedankt.
Klasse! Bedankt voor de fijne samenwerking, het meedenken in ons project en de vlotte afwerking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid