facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sabatini

Sabatini

Info

Restaurant Sabatini
Italiaans gastronomisch restaurant, sinds 1988 . Gelegen in hartje Sint-Martens-Latem

Geschiedenis

Restaurant Sabatini werd reeds meermaals in Rome gelauwerd als één van 's werelds dertig beste Italiaanse restaurants buiten Italië

“Meer dan 14.000 Belgische topmanagers riepen Ristorante Sabatini in Sint-Martens-Latem in een enquête uit tot beste Italiaan van het land. De vereniging van Italiaanse restaurateurs nam het op in de lijst van de dertig beste Italiaanse restaurants ter wereld.”

Een kleine villa met scherp puntdak en een zeer gezellige gelagzaal, gevolgd door een immens overdekt en verwarmd terras. Aan het fornuis brengt de chef een eigen interpretatie van de Italiaanse gastronomie. De kaart verraadt de gastronomische ambities – hier géén pizza – maar fijne bereidingen van vlees en vis, evenals met truffels. Indrukwekkende lijst afzakkertjes voor na de koffie.

Sabatini, dat is dineren in een stijlvol interieur dat gekleurd wordt door beige en bruine tinten. Maar vooral: genieten van een fijne, lekkere Italiaanse keuken waarvoor de chef ook graag werkt met kostbare lekkernijen.
MICHELIN Gids

In deze schilderachtige gemeente, aan de rand van een drukke weg, ontdekten we een Italiaans restaurant dat enkel met kwaliteitsproducten werkt. De carpaccio en ganzenlever met truffel zijn klassiek maar lekker bereid. De wijnkelder bevat uitsluitend telgen van het moederland.
GAULT & MILLAU

Adres: kortrijksesteenweg 114, 9830 Sint-Martens-Latem
Telefoonnummer: 09 282 80 35
Stad: Sint-Martens-Latem
Route: kortrijksesteenweg 114
Postcode: 9830


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Italiaans restaurant Sint-Martens-Latem kortrijksesteenweg, Italiaan Sint-Denijs-Westrem, Brasserie Sint-Martens-Latem, Brasserie Boulevard Sint-Martens-Latem, Pizza Gusto Sint-Martens Leerne, Brunch Sint-Martens-Latem, Gault Millau Sint-Martens-Latem, Brasserie Sint-Denijs-Westrem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'ALTRA ITALIA L'ALTRA ITALIA 342 meter Super goede bediening en heel lekker. Super lieve mensen. Bedankt X Laure
I Ragazzi I Ragazzi 1 km Zeer lang geleden dat ik nog zó lekker gegeten heb. Ronduit heerlijk. Daar bovenop no...
Pizza Carlo Pizza Carlo 6 km Heel lekkere pizza's, alles heel proper wat zeg ik, super Proper!
Recensies
Volgens de website een van de 30 beste Italiaanse restaurants. Ik weet niet welke ranking ze gebruiken maar in elk geval zal Sabatini hoog scoren. De mix van gezelligheid, goede en vriendelijke service en zeer lekkere gerechten! De pasta is buitengewoon heerlijk. Een aanrader dus!
Volgens mij 1 van de beste restaurants in de buurt. Vriendelijk onthaal - mooie tafels met nog echte witte servieten en tafellakens. De gerechten zijn klassiek - voldoende en heerlijk van smaak. Zeker voor wie van truffels houdt een aanrader. Sowieso is reserveren denk ik een goed idee. Zowel voor de lunch / busines als voor de gezelligheid.
Zeer lekker gegeten. Goeie prijs-kwaliteit en vriendelijke bediening.
Super bon! Een van de betere restaurants in de buurt! Een aanrader voor heerlijke Italiaanse klassiekers en 'sharp-eyed' service waardoor je nooit lang moet wachten. Alleen jammer dat er geen ossobuco meer was, volgende keer misschien ;
Een topresto voor wie houdt van de klassieke Italiaanse keuken met net dat extra beetje luxe. De gerechten zijn er traditioneel en lijken eenvoudig, maar vergis u niet: het zijn stuk voor stuk smaakbommen. Ook de wijnkaart mag gezien worden: ondanks de gerenommeerde namen die er in staan, blijft de pricing acceptabel. Tel daar ook nog eens de uiterst professionele service bij, en je hoeft niet meer te twijfelen waar je volgende keer Italiaans gaat tafelen: in de Sabatini! Buon appetito!
Fantastisch goed restaurant , eten echt top van begin tot het einde .... bediening wel niet zo hartelijk, jammer maar kom zeker terug ... voor de rest alles prima !
Keurige menu opgediend, zowel met keuze vis ,vlees als pasta. Huiswijn ook smakelijk. Genoten met 12 collega's.
Zeer lekker gegeten,niets negatiefs te melden , spijtig dat men geen 10 sterren mag geven.bediening was wel een beetje stijfjes. We zullen zeker terugkeren.
Héél lekker, super heerlijk menu. Sympathiek onthaal en heel sfeervol interieur. De eerlijke échte Italiaanse keuken!!!
Sublieme keuken Smaakbommen ondanks de bedrieglijke eenvoud van de gerechten. Uitstekende wijnen met een acceptabel prijskaartje. Perfecte, professionele service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid