facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor S.O.S Repair

S.O.S Repair

Info

Welcome bij S.O.S repair
Herstellen & Services met passie



"We zijn elke open enkel op Afspraak .No cure? No pay!Wij hanteren het “No cure? No Pay!” principe. Wanneer men vaststelt dat het toestel onherstelbaar is, zal er geen kost worden aangerekend. Enkel wanneer een herstelling met succes voltooid is zal deze worden aangerekend.Meer dan 95% van alle onderdelen zijn op voorraad, deze herstellingen zijn dus binnen de 60 Uitzonderlijke openingsuren!Wij helpen u graag verder, ook op zon -en feestdagen staan wij paraat! Bent u door de dag aan het werk? Geen probleem! SOS Repair is bereikbaar tot en met 22u.minuten afgerond."
Adres: 3582 Koersel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32477961901
Stad: Koersel
Postcode: 3582


Recensies
Prima service. Kon onmiddellijk langskomen voor de herstelling van het scherm van mijn iPhone! Heel vriendelijk en scherm was binnen 30 min vervangen!
Ik was gevallen met de iPhone in mijn achterzak. Gebeld met SOS REPAIR. Ik kon heel snel langskomen. Een nieuw scherm binnen de 30 min dat perfect werkt! Zeer vriendelijk en perfecte service
Na telefonisch contact mocht ik onmiddellijk langskomen, mijn scherm was binnen het half uur gemaakt. Heel vriendelijke man!
Ik kon snel terecht om mijn iPhone te laten herstellen. Klein kwartiertje wachten en een spotprijs betaald t.o.v. de reparatiedienst van de winkel. Gsm werkt terug naar behoren. Top service!
Ik kon onmiddellijk langskomen om het scherm van mijn IPhone te laten maken. Na een klein half uurtje was hij weer gefixt. Zeer vriendelijke man
Super snelle en goede service! Ik mocht onmiddellijk langsgaan en de gsm was direct gerepareerd.
Heel snel en goed gedaan, Iphone reboot is gelukt en bezig werkt weer perfect.
Oplaadpoort Samsung S20 laten vervangen. Snel, vriendelijk en goed geholpen!
Geen aanrader. Zodra mijn scherm bij hem 'gemaakt' was kreeg mijn telefoon een melding dat ik een nep batterij in de gsm had. Dit heeft die nog nooit eerder gezegd. Ik ging naar een echte telefoonshop en toen werd er mij gezegd dat ze nog nooit zo een slecht nagemaakt iPhone scherm hebben gezien. Vroeg ik naderhand aan de meneer hoeveel dit scherm voor hem heeft gekost en kreeg ik als antwoord dat dit mijn zakes niet zijn: ik raad niemand aan hier naartoe te gaan, ik heb ook niks van mijn geld terug gekregen. Hij zei dat mijn garantie is verlopen omdat iemand anders aan de gsm heeft gezeten. Dit heeft hij niet op voorhand gezegd. Als ik kon zou ik geen enkele ster aanduiden want zelfs die ene ster is te veel.
Heel snelle en goede service! Blij met mijn nieuw scherm!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid