facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruttens Tom tuinaanleg bv

Ruttens Tom tuinaanleg bv
Adres: Hogebosstraat 6, 3220 Holsbeek, België
Telefoonnummer: 0472 88 34 44
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Holsbeek
Route: Hogebosstraat
Huisnummer: 6
Postcode: 3220


Recensies
Tom Ruttens Tuinaanleg heeft onze voor- en achtertuin prachtig aangelegd! Van het plaatsen van een oprit in ecomatten tot het plaatsen van gebogen cortenstaal, schorsen perkjes, planten van hagen, nivelleren van de achtertuin en het leggen van grasmatten, alle werken werden netjes en in een stevig tempo uitgevoerd. Tom verleent ook adviezen over onderhoud en uitzicht, wat zeer waardevol is. Het is duidelijk dat zijn opleiding en ervaring merkbaar zijn in de kwaliteit van het werk. Hij maakt duidelijke offertes op en gaat in gesprek over de gewenste budgetten en stelt alternatieven voor indien nodig. Kortom, we zijn zeer tevreden over het werk van Tom en zijn team en bevelen hem ten zeerste aan!
Beste tuinman dat we al over de vloer hebben gekregen. Heeft onze tuin aangelegd en ontworpen met een meer dan prachtig resultaat en zeer goede service en werkt met nieuwste machines !nEchte aanrader
Topkwaliteit. Met Tom ben je zeker dat het goed gedaan is! Het bedrijf is sterk uitgerust qua machines en is ook goed voor grondwerken.
Heel vriendelijk.nHet onderhoud van de tuin is super en de tuinaanleg is van enorme kwaliteit.nIndrukwekkende capaciteit aan machines.
Zeer goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid