facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruth Poppe Design

Ruth Poppe Design

Info

Grafisch ontwerpster: professioneel logo-ontwerp, bedrijfskaartjes, geboortekaartjes, trouwuitnodigingen, etc. met een persoonlijke aanpak.



"Jouw idee creatief tot leven brengen: dat is mijn passie!Misschien wil je een zaak opstarten. Misschien heb je een belangrijke gebeurtenis te vieren. Of gewoon zomaar… Voor elke gelegenheid is er een gepaste grafische uitwerking. Wat het ook is, samen brengen we ’t creatief tot leven."
Adres: Hoge Bokstraat 72, 9111 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: +32484339801
Stad: Sint-Niklaas
Route: Hoge Bokstraat 72
Postcode: 9111


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koset BVBA Koset BVBA 2 km Goede service, vriendelijke mensen, Goedkoop, snel,... Alles samengevat : beste kopie...
CB CB 2 km Bedrukken van kledij, organisaties, sportclubs Geschenken personalisatie Belettering...
Miriwaaw Miriam Van Cleemput Miriwaaw Miriam Van Cleemput 2 km grafisch ontwerp packaging logo labels fashion webdesign binnenkort illustratie
Evie Graphics Evie Graphics 3 km every great design begins with an even better story
Zidiris Zidiris 3 km Zidiris tovert jouw onderzoek om in een tof visueel verhaal en slaat een brug tussen ...
So Sandrien So Sandrien 3 km < SO - Sandrien Ontwerpstudio > Interieurontwerp + Grafisch Ontwerp
Ikon Ikon 3 km Vertalen de visie van de klant op een creatieve én zeer professionele manier naar het...
Webshine Webshine 5 km 8jaar lang heeft Webshine een topservice geboden. Ze voelt je perfect aan, waardoor d...
MSL bestickering MSL bestickering 5 km wij maken al uw bestickering
Recensies
Ruth ontwierp zowel onze trouwuitnodigingen als het geboortekaartje voor onze zoon. Een heel vlotte service en communicatie waarbij geen aanpassing teveel gevraagd is! Ze neemt ook randzaken op zich bijvoorbeeld menukaarten, wegwijzers, stickers doopsuiker etc.. Ook het drukwerk nam zij op zich zodat wij ons daar geen zorgen over moesten maken. Kortom, je kan voor het totaalplaatje bij haar terecht!
Ruth maakt al enkele jaren onze Kerst-en nieuwjaarsfolder voor onze winkel. Steeds een origineel ontwerp en ze houdt rekening met je wensen, ze past alles aan tot je 100% tevreden bent! Wij zijn alvast fan van haar originele ideeën, een echte aanrader!
Ruth zorgt voor een warme welkom. Ze luistert heel goed naar je noden en wensen om dan een voorstel te doen. Er zijn veel staaltjes aanwezig zodat je ook een visueel beeld krijgt. Bij ons was het alvast 100% een match!
Ruth is super gepassioneerd en ze staat open voor alle feedback om samen op zoek te gaan naar hét perfecte ontwerp. Ze zorgt er voor dat het kaartje 100% jouw wens wordt. Wij zijn helemaal tevreden van onze trouwuitnodiging!
Ruth is een hele fijne dame die samen op zoek gaat en op weg gaat met jouw vraag. Ze werkt alles af tot het kleinste detail, tot het goed voelt voor zowel klant als voor zichzelf. Ze probeert je bedrijf/zaak echt te voelen en dit gevoel helemaal over te brengen in het design. Het is een hele fijne samenwerking met en Ruth reageert ontzettend snel op vragen.
Mooi origineel ontwerp van de geboorte kaartjes van onze dochter evenals stickers voor het doopsuiker. Zeer duidelijk kaartje waar alles perfect leesbaar op was. Vooraf werd er besproken wat we graag wouden en kregen iets later enkele voorbeelden van kaartjes die ze ontworpen had. 1 hiervan was 100% ons ding anderen waren ook heel mooi. Zeker een aanrader als je een verhaal wil in je geboortekaartje. Trouwens héél véél leuke reacties gekregen op ons kaartje! Wij komen sowieso nog is terug!
Ruth Poppe heeft het geboortekaartje, de uitnodiging voor de babyborrel en stickers voor doopsuiker ontworpen voor onze dochter. Ze neemt haar tijd om te luisteren naar wat je juist wenst en hoe je wil dat je kaartje eruit ziet. Ze heeft ook verschillende keren grote en kleine aanpassingen gedaan totdat het kaartje helemaal naar wens was. De communicatie verliep ook heel vlot. Wij raden haar zeker aan.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ruth Poppe Design met het openbaar vervoer


Belsele Hoge Bokstraat 130 meter
2
27
3
Belsele Hoge Bokstraat 130 meter
2
27
3
Belsele Lage Bokstraat 480 meter
2
27
Belsele Lage Bokstraat 480 meter
2
27

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid