facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Russell Woods

Info

Russell Woods is uw partner bij het ontwerp en bouw van traditionele eikenhouten gebouwen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Als u dat wenst dan ontwerpen wij een houten bijgebouw dat volledig aan uw wensen beantwoordt.

Geschiedenis

Als familiebedrijf hechten wij grote waarde aan de kwaliteit van onze producten én van onze service. We bespreken, samen met u, wat uw wensen en eisen zijn en zorgen ervoor dat het houten bijgebouw volledig op uw wensen aansluit.

De traditie, ervaring en daarmee de know-how van eikenhouten gebouwen ligt in Engeland. Russell Woods beschikt daar over een eigen designafdeling met medewerkers die over jarenlange ervaring beschikken.

Adres: Kerkstraat 13, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0) 3 685 21 44
Stad: 's-Gravenwezel
Route: Kerkstraat 13
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: Eikenhouten bijgebouw, Tymber Buildings, Eiken carport met rieten dak, Modulaire houtbouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aquaconsult Aquaconsult 3 km Goed geholpen
Recensies
Prachtige eikenhouten gebouwen. Een unieke meerwaarde voor de tuin en woning. Geweldige service en begeleiding van Robert.
Houtbouw met heel veel passie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid