facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Running Team Bredene

Running Team Bredene

Info

Running Team Bredene

Geschiedenis

De club is in de zomer van 2011 opgericht door Sarah Speleers, Stefaan Vanmassenhove en Sven Pylyser. Bredene Sport Running Team wil op lange termijn een club worden waar iedereen graag deel van uit wil maken, zowel als loper, trainer, medewerker, bestuurslid, supporter of sponsor. We zullen dit doen door een goede organisatie met enthousiaste medewerkers, een gezonde sportieve visie en leuke activiteiten voor iedereen.

De leden van Bredene Sport Running Team trainen elke week tweemaal in groepsverband. Onder begeleiding van een ervaren trainer laten we het zweet vloeien op dinsdag en donderdag van 18h30 tot 20h.

Onze club wil er zijn voor zowel de beginnende als de gevorderde, wedstrijd loper met speciale aandacht voor een aangenaam groepsgevoel.

Adres: Zandstraat 63, 8450 Bredene-Aan-Zee, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Bredene-aan-Zee
Route: Zandstraat 63
Postcode: 8450



op zoek naar gerelateerd: Bredene Loopt, Atletiek Bredene, Lopen in Bredene, Bredene Sport
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Twinsclub Bredene Twinsclub Bredene 2 km Gezellig vertoeven met een hapje en een drankje dichtbij het strand.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid