facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Running Store Duffel-Kontich

Running Store Duffel-Kontich

Info

Running Store Duffel is een sportspeciaalzaak waar u terecht kan voor sportschoenen ( running, wandel, indoor,...) en advies naar sport(blessures).

Geschiedenis

Uw Voeten = onze kennis



"Running Store is uw loop- en wandelspecialist in de regio Antwerpen. Persoonlijk advies en analyse op maat door onze adviseurs in elke Running Store. Kom langs in één van onze 3 vestigingen voor uw runners en walking ervaring."
Adres: Kapelstraat 41, 2570 Duffel
Stad: Duffel
Route: Kapelstraat 41
Postcode: 2570


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 19:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Schoenen Duffel, Loop Duffel, Running lab, Loopschoenen op maat, Prijs schoenen Runners' lab, Loopwinkel, Start to Run Duffel, Steunzolen Duffel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Clown zigomar Clown zigomar 370 meter
Van de Velde - Fietsen bvba Van de Velde - Fietsen bvba 640 meter Vriendelijk, down to earth, zonder show, eerlijk.
Blue Berry Jam Blue Berry Jam 1 km Gezond en sportief leven. Let's shake some dust! http://blueberryjam.be
M.Y. Condacum M.Y. Condacum 1 km Vertaald door Google bovenkant Origineel top
Hengelsport & dierenvoeders Steve Hengelsport & dierenvoeders Steve 1 km Welkom bij Hengelsport & Dierenvoeders Steve. U kan ons terecht voor alle zaken met...
Manege VH Mustang Manege VH Mustang 2 km Als je les wil volgen als beginner, blijken de lessen volzet en kom je op een 'wachtl...
Whyley Stables Whyley Stables 3 km Top dressuurstal
Scouts De Hellevelders Scouts De Hellevelders 3 km Te weinig sterren voor zo'n gezellige scouts!
Recensies
Supervriendelijk personeel. Ik laat daar mijn steunzolen maken. Deze worden gemaakt op basis van een loopanalyse en met zeer degelijke materialen. In het verleden ook al loopschoenen gekocht en ook hier super goed in begeleid en zeer tevreden van!
Ik heb nu mijn derde paar steunzolen laten maken. Het eerste paar was ik minder lof over,maar toen was Fons daar. Hij liet mij leven,sporten zonder kwaaltjes! Ik ben al 10 jaar naar podologen en meer aan het gaan,wat Fons doet,kan en doet niemand beter! Dikke merci fond,je bent geweldig!
Pech gehad met mijn schoenen maar een uitstekende service gekregen! Bedankt voor de service tot binnenkort
Heel goede service!heel vriendelijk en behulpzaam!met kennis van zaken!
Eerste keer in deze winkel, zij nemen uitgebreid de tijd om u te helpen de beste schoenen te vinden voor uw noden. Geen enkel moment het gevoel dat het snel moest gaan ofzo. En ze verkopen wat het beste is voor u en niet gewoon de duurste optie. Ik ben vanaf vandaag een tevreden klant.
Steunzolen nodig, professioneel uitlezen met computer, snelle service na 1 weekje waren ze klaar, passen perfect, goede uitleg en staan klaar indien er nog vragen zijn. Vriendelijke personeel. Aanrader
Heel vriendelijk en geduldig personeel. Hebben veel kennis van zaken, op al onze vragen werd uitgebreid geantwoord. Drongen niet aan om meer te kopen dan nodig. Mijn zoon is helemaal happy met zijn eerste echte paar loopschoenen!
Beste ervaring tot hiertoe met een Running Store, zeer uitgebreide uitleg gekregen over mijn loopanalyse, vele paren schoenen mogen testen en men raadt niet het duurste maar het beste aan!
Zeer deskundige uitleg en ondersteuning bij keuze loopschoenen. Gebruik van podologische loopband om drukpunten te bepalen. Professionele en vlotte bediening. Vlot bereikbaar, parking voor de deur.
Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam met kennis van zaken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid