facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Running Center Hulste

Running Center Hulste

Info

Dé Westvlaamse loop- en triatlonspeciaalzaak

Adres: Brugsesteenweg 83, 8531 Hulste, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 051/300.801
Stad: Hulste
Route: Brugsesteenweg 83
Postcode: 8531


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Running Center Brugge, Running Center Gent, Running Center criterium, Openingsuren Running Center Hulste, Running Center Leuven, Ladies running center brugge, Running lab, Running Shoes
Recensies
Langs geweest voor een loopanalyse en geïnvesteerd in een nieuw paar loopschoenen Mizuno wave horizon. Zeer vriendelijk ontvangen geweest en ik kreeg een professionele en no-nonsense begeleiding. Heel tevreden van zowel het advies als de loopschoenen zelf. Ik kom hier zeker terug.
Je wordt er heel goed geholpen door de ervaren verkoper.
Mega vriendelijke verkoper met massa’s interessante uitleg. We moesten wel in Running Center Brugge zijn met onze bon… Oeps!
Een fijne ervaring van info tot aankoop: Je wordt snel geholpen door iemand met kennis van zaken. De loopanalyse is een aanrader. Deze is gratis bij een aankoop en kost 30 euro indien je niets koopt. Je krijgt vervolgens een selectie aan schoenen die passen bij jouw loopprofiel. Dit zorgt voor een loopschoen op maat, een echte verademing voor wie zijn schoenen altijd al zelf koos puur op uiterlijk. Je stapt dus buiten met een schoen die bij jouw voet en loopstijl past. Mijn paar kostte 170 euro, dus je betaalt geen torenhoge prijs voor je tiende paar Nikeschoenen, maar een correcte prijs voor een model dat je misschien nog niet kende. Ik kom hier zeker nog terug!
Perfecte service en een grote voorraad aan bekende merken loopschoenen!
Wat een service! Mooie analyse van mijn voeten tijdens het lopen om zo de geschikte schoen te vinden. Zeer vriendelijk en onmiddellijk to the point. Deze avond wellicht de grote test
fantastische begeleiding! Ik loop intussen al 8jaar en heb al die tijd enorm veel problemen gehad met mijn voeten. Hiervoor al naar UZGent en verschillende podologen geweest. 1 bezoekje aan Running Center en hij vertelde me dat mijn standaard loopschoenen 3 maten te klein zijn... Fantastisch vriendelijke begeleiding en vooral veel kennis over wat ze verkopen! Petje af!
Deskundig advies bij aankoop van een paar loopschoenen. Uitgebreid kunnen testen met verschillende exemplaren en zelf het verschil kunnen ervaren.
Zoals gewoonlijk is de service er op maat en krijg je de juiste schoen voorgesteld. Ook de dienst na verkoop verdient een pluim, die persoonlijke aanpak ga je online niet vinden.
Ik ben bij hen langsgeweest omdat ik met mijn loopschoenen op een gegeven moment pijn kreeg tijdens het lopen. Dankzij die looptest was het snel duidelijk waar de oorzaak lag. Ze hebben dan andere schoenen aangeraden die meer ondersteuning geven. Dan heb ik terug diezelfde looptest gedaan, nu met de schoenen en jawel! Zeer blij van het resultaat. Ik kijk al uit naar de volgende training ;- dank je wel!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Running Center Hulste met het openbaar vervoer


Hulste Hoge Doorn 90 meter
52
Hulste Hoge Doorn 150 meter
52
Hulste Vlasbloem 400 meter
52
Hulste Vlasbloem 420 meter
52

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid