facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RUNisFUN

RUNisFUN

Info

RUNisFUN niet waar ? Haal nog meer FUN uit je RUN met ChiRunning. Boost je loopplezier door efficienter en gemakkelijker te leren lopen.

Geschiedenis

Ik ben een erkende ChiRunning instructor. Met ChiRunning haal je meer FUN uit je RUN

MISSIE:
Door het organiseren van workshops ChiRunning wil ik zoveel mogelijk lopers de echte betekenis van RUNisFUN leren ervaren.

CHIRUNNING:
Door de euwenoude kennis van T'ai Chi te combineren met de wetten van fysica is een revolutionnaire methode ontstaan dat je efficienter, gemakkelijker en blessurevrij laat lopen.

OMSCHRIJVING:
Hier vindt je info, ervaringen, tips over ChiRunning en hoe je meer Fun uit je Run kan halen hier kan je terecht met je al vragen en commentaar.


Adres: Berchemstadiumstraat 73, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 498 24 44 84
Stad: Berchem
Route: Berchemstadiumstraat 73
Postcode: 2600


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vlaamse Schietsportkoepel Vlaamse Schietsportkoepel 211 meter De enige erkende unisportfederatie in het sportschieten die in Vlaanderen door Bloso ...
Immune Immune 517 meter Na 2 jaar trainen bij Immune nog steeds een grote fan en 'believer' van hun aanpak en...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid