facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rumology.be

Info

Welkom bij Rumology.be, de speciaalzaak in geestrijke dranken en wijnen, gelegen net buiten het centrum van het immer bruisende Bilzen!

Geschiedenis

Welkom bij rumology.be waar we streven naar een sterk aanbod in de fijnste en mooiste rum's ter wereld. Hiernaast willen wij u ook een uitgebreid aanbod bieden van andere gedistilleerde dranken.

Wij zijn een jonge onderneming, gegroeid uit een hobby, die zijn klanten een divers en uitgebreid aanbod wil bieden.

Onze site zal bijgevolg regelmatig aangevuld worden met nieuwe producten, productinformatie, cocktailrecepten, geschiedenis over sterke dranken en distillatieprocessen. Vergeet u zeker niet in te schrijven op onze nieuwsbrief als u hiervan op de hoogte wil gehouden worden.

Bent u op zoek naar een distillaat en u kan het niet terugvinden in onze shop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen helpen in uw zoektocht.

Wij leveren onze producten enkel uit in België, komt u niet uit België dan kan u altijd opteren om uw order bij ons af te halen. Producten die voorradig zijn kunnen aangekocht worden via de webshop of in onze winkel. De openingsuren van de winkel zijn van dinsdag t.e.m. vrijdag van 16u00 tot 19u00 en op zaterdag van 10u00 tot 18u00.

U kan rekenen op een uitstekende service met veilige betalingsmogelijkheden, uitgebreid via de webshop, in de winkel kan het contact of met de bancontact app via smartphone.



"Slijterij, speciaalzaak in sterke dranken met een uitgebreid aanbod aan whisky, rum, gin, cognac, calvados, vermouth, wijnen, ..."
Adres: Hasseltsestraat 30, 3740 Bilzen
Telefoonnummer: +32 473 74 52 95
Stad: Bilzen
Route: Hasseltsestraat 30
Postcode: 3740



op zoek naar gerelateerd: Rum stijlen, Rumology Mondial Relay, Whiskey kopen Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OUF by Vittoria OUF by Vittoria 1 km Multibrand Store: TED BAKER Avalanche Vila Gallo Summum Milano Para-mi Esqualo Punto...
Huzur Market & Bakkerij Huzur Market & Bakkerij 2 km Lekker aanbod!
Interior and more Interior and more 2 km Ze hebben nu ook een mooie webshop met fantastische hebbedingen :-
Electro Vandeweyer Electro Vandeweyer 2 km Veel beloftes maken maar niks. Eerste en laatste keer dat ik nog geld achter laat bij...
Drankcenter Claes Drankcenter Claes 2 km Ruime keuze en de bediende heeft een leuke geschenkmand samengesteld.
Smartech Smartech 4 km Enkel op afspraak! -uitdeuken zonder lakschade -cardetailing
Recensies
online : goed verpakt en snelle verzending in de shop : Guy is vriendelijk en gepassioneerd, hij weet duidelijk waar hij over spreekt. Prima service
Topzaak voor de betere rums, gins, whisky's maar ook lekkere wijnen... Nu in de zomer ook met pop up terras buiten waar je kan proeven van heerlijke cocktails!!! Absolute aanrader !!!
Gn commentaar. Doe zo voort. Kijk uit naar de tastings PS: wou 4.5 geven maar dat gaat dus niet
Top service geleverd door Guy. Pakket is kwijt geraakt door DPD, Guy heeft dit zeer professioneel en snel opgelost, zending opnieuw klaar gemaakt en ondertussen netjes ontvangen. Dit allemaal terwijl hij dit ook niet had kunnen doen. Grt Roland
Vlotte service en mooi ruim aanbod. Ook de proefpakketten zijn steeds mooie selecties.
Zeer ruime keuze en zeer goed geholpen, daar onze kennis van whisky en rum zeer beperkt tot onbestaande is. Een aanrader voor wie graag een fles koopt in dit assortiment is altijd wel de juiste keuze te vinden en de nodige uitleg kan gebruiken!
Topzaak ! Altijd goed geholpen met vriendelijke bediening en kennis van zaken !
Juiste prijs, beste uitleg en hulp bij het zoeken van de smaak die bij u past.
Mooie keuze aan alcoholische dranken, Rum, Gin, Whisky,... Goede uitleg van de eigenaar.
10 minuten voor sluitingstijd binnen gewandeld en de eigenaar nam nog altijd de tijd om rustig wat flesjes voor te stellen en te laten proeven. Voelde me op geen enkele moment buiten gekeken of ongewenst. Kan daarom deze zaak alleen maar aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede fles en vriendelijk en professioneel geholpen wil worden. Ik kom zeker terug!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Rumology.be met het openbaar vervoer


Bilzen Rooierweg 60 meter
701
706
Bilzen, Rooierweg 60 meter
20a
Bilzen Rooierweg 120 meter
701
706
Bilzen, Rooierweg 120 meter
20a
Bilzen, Brobosstraat 470 meter
20a

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid