facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruitersport Hermans

Ruitersport Hermans

Info

Ruitersport Hermans



"Naast het verkopen van essentiële artikelen voor zowel de sport- als de recreatieruiter zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van zadels voor paard en ruiter. Bij Ruitersport Hermans bent u steeds verzekerd van eerlijk en professioneel advies! Ook voor uw huidige zadel bieden wij een passende oplossing aan indien dit mogelijk is. Service en de gezondheid van het paard staan bij ons op de eerste plaats!"
Adres: Stalkerweg 17, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: 0032 89 613379
Stad: Zutendaal
Route: Stalkerweg 17
Postcode: 3690



op zoek naar gerelateerd: Ruitershop, Ruitershop Limburg, Ruitershop Pexsters, Ruitershop online, Ruitersport winkel in de buurt, Ruitershop open op zondag, Ruitershop Bilzen, Paarden Toebehoren
Recensies
Supergoede, ervaren en bekwame mensen! Een absolute aanrader voor degenen die een goede service en product aan een correcte prijs wensen! Nogmaals bedankt voor alles!
Ze hebben mij goed geholpen
Heel vriendelijke mensen. Helpen je onmiddellijk als je het nodig hebt. Hebben alles wat je nodig hebt voor paard en ruiter. Echte aanrader. Ze helpen je tot je echt te vreden bent van je aankopen. Ik heb ooit laarzen gekocht, ze kennen er alles van. Ze weten welke maat je moet hebben of je een extra stukje nodig hebt, ect.. Dekens in het algemeen een echte aanrader. Voor de maten van dekens zijn ze heel goed, net het zelfde voor de strijklappen en de kogelbeschermers, ect... Cap, laarzen, bodyprotector, handschoenen, poetstas, sportsmateriaal, sporen, zwepen, zweetdeken, uitrijdeken, allemaal van daar. Ben er heel te vreden mee. Ook kleren voor wedstrijden hebben ze, zelf nog niet gekocht maar ziet er mooi uit. Winkel is niet heel groot maar ze hebben echt alles wat je nodig hebt. Er is nog een bovenverdieping, zadels, dekens,... Er lopen 2kleine hondjes rond. Heb je bang voor honden, echt niet nodig. Het zijn wel nieuwschierig beestjes maar echte schatten. Heb zelf ook schrik voor honden maar voor die 2 schatten van hondjes echt niet. Oprecht bedankt en respect voor jullie. Hartelijk bedankt voor de goede service. Tevredenheid 3/3 Klantvriendelijk 3/3 Hulpvaardig 3/3 Kennis in hun vak 3/3 Ik kan alleen maar zeggen doe zo verder.
Absolute aanrader voor aanschaf van een nieuw zadel. We zijn erg goed geholpen en weet zeker dat er geen betere service te krijgen is. Jos geeft geen verkooppraatjes maar bekijkt wat het beste is voor pony en ruiter.
Fijne winkel goede service vriendelijke bediening
Ruim assortiment, vriendelijke bediening.
Goede service en vakkennis. Net kundig werk geleverd
Zeer toffe winkel! Zeker een aanrader
Zeer vriendelijk en goed geholpen
De vakhandel voor de ruitersport liefhebber
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid