facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruitershop D'Oosterlinck

Ruitershop D'Oosterlinck

Info

Paardensport & toebehoren



"Alles voor ruiter, men en paardensport "
Adres: Hanestraat 19, 9810 Nazareth (België)
Telefoonnummer: 09 380 26 38
Stad: Nazareth
Route: Hanestraat 19
Postcode: 9810


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 19:00
Zaterdag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Oosterlinck paarden te koop, d'oosterlinck nazareth openingsuren, Ruitershop Nazareth, Guy d oosterlinck
Recensies
Heeft enorme kennis van zaken, helpt met een lach en steeds paraat om te helpen zoeken naar wat beste past voor jou of je paard. Enorme stock in de winkel en mocht ze het niet hebben dan besteld of verwijst ze je met plezier door.
Super vriendelijke vrouw. Heel behulpzaam. En wauw wat een collectie! Heel veel keuze, voor ieder wat wils. Als we nog eens in de buurt zijn komen we zeker en vast terug.
Één volle winkel waar massa's mooie zaken zijn en waar de eigenares alles weet liggen! Tevens heeft ze zoveel kennis van haar producten dat je snel en duidelijk goede info krijgt! Prijzen zijn goedkoper dan op andere plaatsen.
Super vriendelijk onthaal ook al koop je maar iets kleins. Helpt je bij vragen zonder te pushen om te kopen.zeer goede prijs en direckt een korting ook bij iets kleins.
Fijne ruitershop met heel veel aanbod en steeds lagere prijs tov andere ruitershops in de buurt. Vind je iets niet onmiddellijk, helpt Veerle je graag verder of kijkt ze in de catalogi of ze het kan bestellen.
De ruitershop is heel goed. Veel keuze en heel vriendelijk geholpen met de glimlach !
Alles, maar dan ook alles voor paard en ruiter. Overvolle winkel, maar Veerle heeft het overzicht. Ze weet alles liggen als de beste en staat je bij met raad en daad
Als je iets niet vind ga aar eens naartoe wedden dat ze het hebben
Ze heeft veel geduld en zou alles uithalen wat je wilt. Vriendelijke bediening.
Ruime keuze en zeer behulpzaam! Meer dan 5 sterren waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid