facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ruilbieb Biebannie boekenruilhuisje

Ruilbieb Biebannie    boekenruilhuisje

Info

Bij ruilbieb BieBaNnie kan je gratis boeken lenen, ruilen en geven. Ik tracht enkel degelijke goed onderhouden boeken te voorzien in het ruilkastje. Helpen jullie mee?
Adres: Nieuwe Erven 15, 2300 Turnhout.

Adres: Nieuwe Erven, 15, 2300 Turnhout
Stad: Turnhout
Route: Nieuwe Erven, 15
Postcode: 2300



op zoek naar gerelateerd: Boekenruilkast regels, Boekenruilkast kopen, Boekenruilkast Limburg, Ruilboekenkast Vlaanderen, Boekenruilkast maken, Boekenruilkast Brugge, Boekenruilkast West Vlaanderen, Boekenruilkast Brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Press Shop Turnhout Press Shop Turnhout 2 km Heel klantvriendelijk, ruime keuze
Bibliotheek Turnhout Bibliotheek Turnhout 2 km Het is nog even wennen en je weg zoeken, maar wat een fantastische bibliotheek! Helem...
Dagbladhandel Avenue Dagbladhandel Avenue 2 km Super vriendelijk. Altijd een luisterend oor. Heel fijn
Dagbladhandel Jommeke Dagbladhandel Jommeke 3 km Wat een veerkracht, diepe buiging voor deze 2 topondernemers. In een wereld waar all...
Recensies
Ruime selectie, heel hulpvaardig personeel en top met kids.
Het is nog even wennen en je weg zoeken, maar wat een fantastische bibliotheek! Helemaal klaar voor de toekomst!
Prima geholpen in de studiezaal. Wel teleurstellend dat er zoveel materiaal is dat digitaal is samengesteld, maar niet digitaal beschikbaar, maar daar kan het archief weinig aan doen, behalve dit uitgebreider documenteren op de website.
Prachtige bib! Zeer aangenaam om tussen de boeken te snuisteren. Overzichtelijk. Leuke plekjes om op je gemak een boek te lezen. En een stille zaal om zonder afleiding te kunnen studeren. Het was mijn eerste keer dat ik langs kwam sinds de vernieuwingen dus zijn er ongetwijfeld aspecten die ik nog ontdekken zal.
Was er voor you on stage een leuk evenement in de bibliotheek. Dus ik kan wei of zeggen over de werking van de bib. Maar wat een mooi gebouw !
Mooie bibliotheek en zeer rustig, veel opties van vele soorten boeken. Zeer georganiseerd. Er zijn computers aanwezig en het is ook mogelijk om documenten af ​​te drukken. Vriendelijk personeel.
Nu ze terug in het cultuurhuis zit, streeft de bib naar breder aanbod voor een groter publiek. Ze doen er alles aan om terug te groeien tot een uitstekende bib.
Heel erg mooi binnen, veel mooier dan vroeger, was bijna 10 jaar niet geweest. De kinderafdeling is echt prachtig. Goed gedaan!
Het is niet leuk dat men de zelfde boek na 3 weken niet meer mag mee nemen ps de dag nadien wel hoe absurd is dat wel Ps wie heeft dat nauw in zijn hoofd Gehaald?
Mooie vernieuwde bibliotheek. Handig volledig geautomatiseerd uitleensysteem. Inleveren gaat ook geheel geautomatiseerd en na openingsuren heb je nog de kluis aan de buitengevel om je boeken in te leveren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid